2777
2789

من ۸ ماهه عقدم هفته اول عقدم ی اتفاقایی افتاد ک از همه ی کارای شوهرم اطلاع پیدا کردم ‌...این چیزا مهم نیس چون من عاشقشم و گذشن

تش بمن ربطی نداره چون اون موقع هیچچچچ تعهد قلبی و شرعی بمن نداشته ...این افمار الوده فقط خودتونو مریض میکنه بریزیدشون دور و با خیال اسوده و دل پاک ب اینده ی زندگیتون فکر کنین 

گذشته ها گذشته ربطی ب اینده نداره اینده رو بساز ولی مواطب زندگیت باش کمتر کسی پیدا میشه ک تو مجردی پ ...

همه رو جمع نبندین کارتون درست نیست

بقول یه عزیزی این نظر منه مخالفی؟ ریپلای نکن🤗😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پست ها هیچ دلیل و منطق و آماری پشتش نیست! از نظر زن ها تمام مرد ها قبلا رابطه جنسی داشتند یا تعداد زیادیشون داشتن،واقعیت جامعه اینکه تعداد بسیار کمیشون رابطه جنسی داشتن

تجربه ی من از مدرسه و 5سال دوران دانشگاه تو دو شهر متفاوت این بوده :با همه ی بچه های کلاس خیلی خوب بودم و میدونستم دارن چیکار میکنن اکثریت پسر ها رابطه جنسی ندارن یا دروغ میگن که داشتن،حتی بوده که بعدا لو رفته که دروغ گفتن واسه اینکه جلو بقیه کم نیارن داستان تعریف میکنن،همین الانش دوستی دارم 34سالشه رابطه جنسی نداشته با اینکه مهندس کشتیه سفر خارجی هم زیاد میره میتونه خیلی کارا انجام بده اصلا هم آدم مذهبی نیست فکر نکنید بخاطر اینچیزا از اینکارا نکرده

ولی من یادمه معلم ریاضی دبیرستانم میگفت دخترا ضمن اینکه خیلی بی ادب ترن اکثریتشون دوس پسر دارن عین همین رو از دهن یکی از معلم های فامیل شنیدم

همین الانشم که با وجود این همه نرم افزار های ارتباطی چشم و گوش همه باز شده خیلی از پسرها پول یک رابطه عادی رو ندارن

یا یادمه یکی خیلی سعی داشت رابطه جنسی داشته باشه 27 سالش بود ولی حاضر نبود اون مقدار هزینه کنه 

بحث رابطه و روابط و صحبت کردن با بقیه تو وجود دخترا ها بیشتر تا پسرها،یه مستند هست به اسم انقلاب جنسی در مورد ازدواج سفید تو ایران دخترا بیشتر موافق همچین رابطه هستن تا پسر ها باز همه چیز رو بندازید گردن مرد ها یا بگید اکثریتشون رابطه حنسی داشتن اصلا اینطور نیست! ولی ماشالله زن ها خوب و راحت با این مسائل کنار میان و براشون مهم نیست که مردشون قبلا رابطه جنسی داشته چرا؟چون الان دخترا ها مثل گربه با بقیه ارتباط برقرار میکنن،یعنی طرف قبل ازدواجش حداقل با 5نفر ارتباط کلامی داشته و با 1 نفر ارتباط جنسی داشته،از دوران دبیرستانش بگیر تا دانشگاه

یه زن یا یه دختر چی از جمع مرد ها میدونه و میفهمه؟عملا هیچی جز توهمات زاده ی ذهن خودش