2777
2789
من فقط عکسشو دیدم،اوایل ازدواجمون یکی دوبار پیام داد ولی بعدش دیگه خبری ازش نبود،میدونم دوست دخترش ن ...

عزیزم شوهرت قبل ازدواج ازمایش داد؟

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد
البته هست ها من میشناسم واقعا هم خوبه. اینجور مردها از این نظر شاید عجیب باشن چون خلقیات خاصی دارن و ...

تو حموم سر خودشون رو گرم میکنن

😂😂😂

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرانگفتی بهش خب

اول که با خانوادم در میون گذاشتم برام روشن کردن که ۹۹درصد پسرا رابطه دارن و تمام پسرایی که من میشناختمو بهم شناسوندن،بعدش گفتن اگه بهش بگی روش باز میشه دیگه از هیچی نمیترسه،اگه بعد ازدواج بازم این کارو کرد اون موقع تصمیم میگیریم خداروهزار مرتبه شکر هیچی نبوده تا حالا

به گذشته فکر نکن چون تو جامعه ی امروزی ما خیلی کم پیش میاد کسی پاک بمونه به این فکرکن که بعد این جوری رابطتونو مدیریت کنی ک سراغ کس دیگه نره .

میدونم تحملش سخته ولی حدیث داریم از حضرت علی که میگه ای مالک اگه شب هنگام کسی رو درحال گناه دیدی صبح به روش نیار چون ممکنه سحرگاه توبه کرده باشه.

مَن به هَرچی که بِخوام می رِسَم ...

عزیزان رابطه داشتن مهم نیس مهم صداقته اگه قبل ازدواج بگه من هیچ عکس العمل بدی نشون نمیدم ولی اگه بعدش بدونم بوده و دروغ گفته ک نداشته بازم میبخشمش اما اعتماد سابق رو ندارم بش از نظر من رابطه داشتن بهتر از کارای دیگه هست که سر خودشون میارن مجردی هزار تا درد و مرص جسمی و روحی بعدا داره براشون

اول که با خانوادم در میون گذاشتم برام روشن کردن که ۹۹درصد پسرا رابطه دارن و تمام پسرایی که من میشناخ ...

خب آدمها توی یک دوره ای اشتباهات بزرگی میکنن و بعد پیشمون میشن. دیگه الانش مهمه که نسبت به شما تعهد داشته باشه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
عزیزان رابطه داشتن مهم نیس مهم صداقته اگه قبل ازدواج بگه من هیچ عکس العمل بدی نشون نمیدم ولی اگه بعد ...

خب اگه بهت بگه من با یکی رابطه داشتم عکس العمل بدی نشون نمیدی؟؟ من حس خوبی ندارم کسی بگه این رو. به نظرم اگر پنهان کنه بهتره. اینجور چیزها بهتره که اصلا افشا نشه چون دیگه مربوط به گذشته بوده و باید خاک بشه

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

شوهرمن میگه اگه پسری تومجردی جوونی نکنه بعدازدواج میره سمتش

میگه مردعاقل تومجردی خوش میگذرونه وبعدازدواج چشمشوروهمه چی میبنده ومیچسبه به زن وزندگیش

برام خیلی جالبه که همین آدم خوش گذرون بادوست دختراش ازدواج نکردواومدن خواستگاری منِ آفتاب ومهتاب ندیده وباحجاب