2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشته اش به خودش ربط داره

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
اره

اصلا تو ذهنم نمیگنجه عشقم با کسه دیگه ای خوابیده باشه چون عشق من بهش مقدسه کاریش نمیکنم فقط ترکش میکنم مگر نه هر وقت رفتم تو تخت خواب باید عذاب بکشم

بر جمال محمد صلوات
البته هست ها من میشناسم واقعا هم خوبه. اینجور مردها از این نظر شاید عجیب باشن چون خلقیات خاصی دارن و ...

ميدونم ولي كمه.من خودم ترجيح ميدادم همسرم با خلقيات خانمها آشنا باشه

با کی بوده رابطش؟

من فقط عکسشو دیدم،اوایل ازدواجمون یکی دوبار پیام داد ولی بعدش دیگه خبری ازش نبود،میدونم دوست دخترش نبوده اون خانوم شغلش این بوده متاسفانه،منم کاملا اتفاقی و به طرز عجیبی به این موضوع پی بردم و شوهرم هیچوقت نفهمید منم میدونم ولی قبب ازدواجمون گفته بود ازدواج کنم دیگه دنبالش نمیرم

البته اگه یه مردی هم بخواد خوب باشه بعضی از این دخترها اینقدر آویزون میشن تا اون رو هم به گند بکشونن. زیاد دیدم از این موارد. دیگه اون شخص باید خیلی خیلی مقاوم باشه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اصلا تو ذهنم نمیگنجه عشقم با کسه دیگه ای خوابیده باشه چون عشق من بهش مقدسه کاریش نمیکنم فقط ترکش میک ...

خب ماله قبلابوده وتوتوزندگیش نبودی ک

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤