2789
عنوان

مادر سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 20 پست
من ماهی یه بار اونم دخترم مدرسه س میرم،ولی هرروز زنگ میزنم ،نرو ،جایی که هم ایشون غر میزنه هم شما حا ...

منم بهش گفتم انگار چ شخصی میخاد بیاد (چون دختر خالش چند بار طلاق گرفته ،ظاهر درستی نداره!بعد یهو بهم گفت چی گفتی؟منم گفتم همون که شنیدی!گفت که تو آدم ناحسابی هستی!من واقعا شکستم چطور میتونه یه مادر کس دیگه ای رو به دخترش ترجیح بده؟ولو حرف من صحیح نباشه،بعدش گفت آدم مریضی هستی نیا خونم،در حالیکه هیچ فامیلی دورو ورش نیست و مدام با غریبه ها دوس داره خودشو مهربون نشون بده در حالیکه نیس

بستگی به شناختت از همسرت دارهاگه از اوناس که بعدا به روت بیاره نگوولی بنظرم اگه نتونیم به شوهرمون ای ...

نظر شما کاملا درسته،اما طرفتون باید شخصی باشه که روش بشه حساب باز کرد که متاسفانه اونم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منفعلا دوساله قطع رابطه کردم

یه بار دوست مامانم بهم گفت خوشحالمون چه مادر مهربونی دارین من و خواهرام بهم نگاه کردیم و خندیدیم چون میدونستیم که نیست مهربون نیست

خب میگه نیا ،چرا میری خونش؟محترمانه ارتباطتو کم کن ،فقط گاهی اوقات زنگ بزن ،ولش کن،اونطوری اون راحتت ...

چون اومد آشتی کرد من ساده هم هر سری میبخشم و باز روزی از نو

خب میگه نیا ،چرا میری خونش؟محترمانه ارتباطتو کم کن ،فقط گاهی اوقات زنگ بزن ،ولش کن،اونطوری اون راحتت ...

آخه آدم غیر خانواده اش کیو داره؟ولی نظرت درسته اون غرورمو شکونده