2777
2789
عنوان

خارش شدید

1261 بازدید | 31 پست

بچه ها یه مدته بدنم خارش شدیدی برداشته

شبا کلافه میشم بخدا😭خوابم نمی بره

لطفا هر کسی راهکاری داره بهم بگه،اَمونم رو بریده😢

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

حموم😐

خسته نباشی واقعا😏اونو که هر۲روز یه بار میرم

جدیدا اینطوری شدم😥😥

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خارش کجای بدنت منظورته؟

میتونه هم از گرمی باشه

هم حساسیت به غذایی باشه

هم حساسیت پوستی 

بیشتر کدوم ناحیته

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

شاید یه حشره ک بهش حساسیت داری بدنتنو نیش زده. وقتی میخاری زخم میشه مثل جای پشه؟

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.

گرمی میخوری؟ فسفود؟سرخ کردنی؟زیاد خوردی

حساسیت نداری ب مواد غذای خاص

بعضیا تو فضل بهار بدناشون خارش میگیره

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

عزيزم من همسرم اينطوررشده بود در حدي كه فكر ميكرديم ساسي ككي حشره چيزي ميزنتش

هر روز دوش ميگرفت تمام لباساشو ضدعفوني كردم ملحفه ها همه چيز!!!

تا اينكه يه روز گفتم ديگه اين صابونو نزن 

براش شامپو بدن مارك شون (ايراني)گرفتم

انگار كه آب رو آتيش بود

خارش کجای بدنت منظورته؟ میتونه هم از گرمی باشه هم حساسیت به غذایی باشه هم حساسیت پوستی  بیش ...

همه جای بدنم خارش داره😭😭آره شاید

یعنی میگی دکتر برم؟؟؟

شاید یه حشره ک بهش حساسیت داری بدنتنو نیش زده. وقتی میخاری زخم میشه مثل جای پشه؟

نه اگه پشه ای چیزی نیش بزنه بیشتر دون دون قرمز میشه و کمی میخاره

2790
2778
2791
2779
2792