2789
عنوان

خارش شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 31 پست
همه جای بدنم خارش داره😭😭آره شاید یعنی میگی دکتر برم؟؟؟

اگر همه جای بدنته اره حتما برو احتمالا حساسیت به چیزی داری

باید امپول بهت بده که خارشت برطرف شه

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
گرمی میخوری؟ فسفود؟سرخ کردنی؟زیاد خوردی حساسیت نداری ب مواد غذای خاص بعضیا تو فضل بهار بدناشون خار ...

این روزا تو خوردن سوسیس و سرخ کردنی زیاده روی کردم

شایدم از همینه🙄🤔

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم خیییییییییییلی پوست حساسی دارم

هرچند وقت یه بار خارشای وحشتناکی میاد سراغم

مخصوصا کمر و بازو و ساق پام

دیگه یاد گرفتم چی بخورم

قرص بتامتازون شبا میخورم برای رفع حساسیت

بدنمو با صابون ضد باکتری میشورم برای رفع باکتری و ...

اگر همه جای بدنته اره حتما برو احتمالا حساسیت به چیزی داری باید امپول بهت بده که خارشت برطرف شه

ممنون از کمک و راهنماییت عزیزمممم😙😍❤

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

این روزا تو خوردن سوسیس و سرخ کردنی زیاده روی کردم شایدم از همینه🙄🤔

اه سوسیس نخور دوستم خیلی مسمومه.

یه کمی خاک شیر بخور سردیه شاید بهتر شی

مثلا غذاي تند ميخورد ميخاريد ميگفت از اونه بعد ديد نه ربطي نداره  اصلا به غذاها ربط نداشت شما ...

ممنووووون از کمکت عزیزممم❤😉

اه سوسیس نخور دوستم خیلی مسمومه. یه کمی خاک شیر بخور سردیه شاید بهتر شی

آها باشه،امتحان میکنم😙

نه اگه پشه ای چیزی نیش بزنه بیشتر دون دون قرمز میشه و کمی میخاره

منم بدنم حساسه الانم ک باردار شدم حساس تر شده. بیشتر ب حشرات حساسه. مثلا میریم نهمونی برمیگردیم اینقدر تنمو میخارم خون میاد. انگار فقط حشره منو میزنه خخخ

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
منم بدنم حساسه الانم ک باردار شدم حساس تر شده. بیشتر ب حشرات حساسه. مثلا میریم نهمونی برمیگردیم اینق ...

الهههههی عزیزم،انشالله جوجه عزیزت سالم و صحیح بیاد بغلت😍😍😍

عزیزم منم بعصی وقتها اینطوری میشم قرص سیتر زین میخورم خوب نیشه شاید از گر میه پاشو بکم شربت خا کشیر ...

باشه امتحان میکنم حتما،بازم ممنون ❤😘😉

عزيزم من همسرم اينطوررشده بود در حدي كه فكر ميكرديم ساسي ككي حشره چيزي ميزنتش هر روز دوش ميگرفت تما ...

ممنون گلم

منم برم این شامپو بدن رو بگیرم برای خودم پس شاید فرجی شد😭کلافه ام کرده

الهههههی عزیزم،انشالله جوجه عزیزت سالم و صحیح بیاد بغلت😍😍😍

ممنون عزیزم فدات

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.
میتونی چیزای خنک مثل سدر یا گل ختمی خیس کنی ببری تو حموم بمالی بدنت ادویه و سرخ کردنی نخور یکم خا کش ...

الههههی دوووورت بگررررررردم،ممنووون مهربوونم😍❤😄💖😇