2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زعفران آبلیمو پیاز فلفل دلمه سس مایونز یکم بیشتر میزنم خ نرم و لطیف میشه و نمک و فلفل

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

نمیدونم مامانم همیشع درس میکنه

میبینم سس میزنه کیوی یا دلستر بی طعم میزنه نمک و زعفرووون فراووون میزنه روغن زیتونم میزنه تا اینجا ک دیدم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

من پودر پیاز و پودر سیر و پاپریکا و فلفل سیاه و یکم روغن و ماست و اگه باشه آب نارنج تازه و اگه نبود آبلیمو میزنم؛ شب تا صبح تو این مواد میزارم؛ صبح نمک میزنم، اگه خواستی زعفرانی باشه اول باید زعفران بزنی؛ یه ربع بمونه بعد مواد بزنی؛ روغن رو هم سعی کن آخر سر بزنی.

نمیدونم مامانم همیشع درس میکنهمیبینم سس میزنه کیوی یا دلستر بی طعم میزنه نمک و زعفرووون فراووون میزن ...

کیوی که جوجه رو متلاشی میکنه..اونو حتما برا گوشت قرمز مثل گوساله میزنه..چون باعث ترد شدن میشه کیوی

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز
کیوی که جوجه رو متلاشی میکنه..اونو حتما برا گوشت قرمز مثل گوساله میزنه..چون باعث ترد شدن میشه کیوی

ن گلم واسه جوج میزد اما کم وقتیم کیوی نباشه دلستر میزنه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️