2821
2789
عنوان

وزوز گوش

307 بازدید | 33 پست

خانمها من وسواس فکری داشتم و استرس آسمترا رو شروع کردم دوهفته بعد از مصرفش وزوز گکش شدیردگرفتم رفتم دکتر گفت جرم داری تمیز کرد بهتر شد ولی قطع نشده امروز هم رفتم دکتر اعصاب گفت ربطی به قرصت نداره ناپروکسینتجویز کرد میترسم آسنترا رو قطع کنم دوباره حالم بد بشه چون جون دادم تا امروز بهتر شدم .فگر کنم تا اخر عمر وزوزگوش باهام بمونه.خیلی میترسم .به من میگه ربطی به استزس و افسردگی نداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گوشم جرم نداره

نوار گوشمم اوکیه

ولی همش تو یکی از گوشام باد جمع میشه تا وند ساعت میمونه خیلی بده

میگن شاید برای استرسه🙄

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
منم تميز كردم طول كشيد درست شه ازيترو مايسين هم خوردم

آخه الان یکماهه .بعد گفت دیگه عفونت نداره .اابته بگما صداش بعد از ساکشن خیلی خیلی بهتر شد .استرس داشتنی صداش بدترهد

من گوشم جرم ندارهنوار گوشمم اوکیهولی همش تو یکی از گوشام باد جمع میشه تا وند ساعت میمونه خیلی بدهمیگ ...

کاش یه گوشم بود.دوتا شم هست یکیش بیشتره یکیش کمتر منم که استرسی دیوونه میشم اگر بگن عصب گوشت ضهیفه .ولی شنواییمخوبه .

وز وز گوش رو نمیدونم ولی قطعا به تغذیه ربط داره چون به مغز مربوطه اما واسه وسواس بزرگان ۱۰۰۱ بار سوره ناس به اب خوندن و به شستن دست صورت زدن و قفسه سینه و خوردن رو نافع میدونن اگه انجام دادی به پشت گوشت هم ابش رو بزن شاید تاثیر بزاره

کاش یه گوشم بود.دوتا شم هست یکیش بیشتره یکیش کمتر منم که استرسی دیوونه میشم اگر بگن عصب گوشت ضهیفه . ...

به من گفتن احتمالا مشکل از شیپوراستاشته.

دارویی هم ندادن:/

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋