2821
2789
عنوان

وزوز گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 33 پست
به من گفتن احتمالا مشکل از شیپوراستاشته.دارویی هم ندادن:/

کاش حداقل عادت کنم .چند وقت طول کشید عادت کنی؟از صداش میترسم .هنه اش تو سکوت دنبال صداشم ..مدام چکش میکنم .دیوونه شدم .استرس و بی قراری هم که دارم .

واسه شما هم وزوز بود

آرره، رفتم دکتر، دکتر گوش نمیدونستم قرصای افسردگی داد و من نمیدونستم با دوز بالا بودن و نابود شدم وقتی قطع کردم، اصلا نمیدونستم داروی افسردگی هستن، به طور معجزه آسایی از دوستم شنیدم و تعریف یه دکتر طب سنتی داد، اون گفت از صفرای بالاس، الانم کیسه صفراتو برداشتی واسه همین بیشتر شده، یه سری دارو داد و گفت بعدش حجامت کن، آب روی آتش بود خداروشکر، الان خیللیی کمتر شده، هر چی توجه کنی بیشتر میشه باید بی خیال بشی، حتی وزوز گوش استرس زاس، یه طب سنتی برید حتما اگه گوشتون مشکلی نداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آرره، رفتم دکتر، دکتر گوش نمیدونستم قرصای افسردگی داد و من نمیدونستم با دوز بالا بودن و نابود شدم وق ...

من گوشم با وزوز شروع شد و شنوایی هم به مراتب کمتر شد یه گوشم فقط بعد چند ماه پیش عمل کردم و استخوان داخل گوش برداشته شد و پروتز کار شد اما همچنان وزوز شدید گوشم کلافم کرده و اینکه بعد از عمل هم سرگیجه بهش اضافه شد الان یک ثانیه نمیتونم روی زمین بخوابم کل خونه سرم میچرخه، بعد از گوشتون حجامت کرد

من گوشم با وزوز شروع شد و شنوایی هم به مراتب کمتر شد یه گوشم فقط بعد چند ماه پیش عمل کردم و استخوان ...

شما شاید مایع پشت گوشتون جابه جا شده باشه، یه دکتر برو حتما، نه من حجامت عام کردم، گفت اگه تموم نشد حجامت سر هم انجام بده ولی من با همون عام بهتر شد خداروشکر، الان بعضی مواقع خیلی کم دارم، ولی شاید حجامت سر هم انجام بدم انشاءالله

وز وز ربطی به جرم ساکشن و اینا نداره

بیشتر منشا استرس داره

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

شما شاید مایع پشت گوشتون جابه جا شده باشه، یه دکتر برو حتما، نه من حجامت عام کردم، گفت اگه تموم نشد ...

بله مایع گوش حین عمل که دستکاری شده ولی متاسفانه واسه من خیلی طول کشیده تا درست بشه ولی الان وزوز خیلی اذیتم میکنه، انشالله که همیشه تنتون سلامت باشه

بله مایع گوش حین عمل که دستکاری شده ولی متاسفانه واسه من خیلی طول کشیده تا درست بشه ولی الان وزوز خی ...

سلامت باشید عزیزم همچنین شما انشاءالله مشکلتون حل میشه و سلامتی کامل رو به دست میارید، یه سری تکنیک هست واسه جا انداختن مایع گوش سر جاش بعضی دکترا انجام میدن، یه دکتر حرفه ای برو، احتمال زیاد وزوز گوشت بخاطر همینه

بله فکر کنم از استرسه چون وقتی آزومم صداش خیلی کمتره .دکتره میگفت ربطی نداره .

دکترتو عوض کن معمولا متخصص های گوش حلق بینی پیر کارشون بهتره

چون خودم خیلی ساله درگیر گوشامم میدونم وز وز ربطی به سلامت گوش نداره(اگه پرده گوش سالم باشه)

🇮🇷(کاربری دست دو تا دوسته)خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد/عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد❤️🩹امام علی (ع): "بزرگترین هدیه گذشت، بزرگترین سرمایه اعتماد به نفس و بزرگترین گناه ترس می باشد."

شما هنوز هموزوز گوش داری ؟

خیللیی کم، مثلا 100 درصد بوده شده 10 درصد، مواقع خیلی کم، من امتحان کردم مثلا گیاه کاسنی واسه صفرا خوبه اونو که میخورم وزوزم کم میشه یا کلا صدا نمیاد، من از صفراس، شما هم حتما برو دکتر طب سنتی ببین چی میگه

دکترتو عوض کن معمولا متخصص های گوش حلق بینی پیر کارشون بهترهچون خودم خیلی ساله درگیر گوشامم میدونم و ...

سالمه چهار بار رفتم دکتر .سه تا قطره روغنی خالی کردم توش تا تمیزش کرد .به احتمال زیاد یکشنبه هم نوار بگیرم .گوش راستم صداش خیلی ببشتره چپم کمتره و قطع و وصل میشه