2777
2789
عنوان

شربت رانتاک 😭😭

248 بازدید | 9 پست

بچه ها دوتا گرفتم قبلا شیرینه مزش بچم میخوره بی قرار میشه شبا تا صبح گریه میکنه یعنی تقلبیه 

قبلا میخورد تلخ و بدمزه بود 

تو رو خدا هر داروخانه ای تو تهران یا اصفهان میشناسید زانتاک داره بهم بگین بچم هلاک ش د فقط با ازن زانتاک لعنتی اروما😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

من از اینجا خریدم البته قبل از عید تماس بگیر باهاش ببین داره

داروخانه دکترنجات۴۴۰۵۴۴۸۶

اگه گفت ندارم بهش بگو بچم مریض دکتر کلانتر طبقه بالاتونه. خودش گفت از شما تهیه کنم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من از اینجا خریدم البته قبل از عید تماس بگیر باهاش ببین داره داروخانه دکترنجات۴۴۰۵۴۴۸۶ اگه گفت ندا ...

عزیزم تهرانه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از اینجا خریدم البته قبل از عید تماس بگیر باهاش ببین داره داروخانه دکترنجات۴۴۰۵۴۴۸۶ اگه گفت ندا ...

داروش تلخه مال شماهم؟

چرا من گرفتم شیرینه بچه ۵روزه بیچارم کرده😭😭

داروش تلخه مال شماهم؟ چرا من گرفتم شیرینه بچه ۵روزه بیچارم کرده😭😭

تهرانه. زانتاک دیگه تلخ نیست یکم سر کننده اس انگار طعمش 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
تهرانه. زانتاک دیگه تلخ نیست یکم سر کننده اس انگار طعمش 

وای یعنی جدیدا طعمش اینطوریه

اخه پسر من ۸ماهه زانتاک میخوره همیشه تلخ بود نمیدونم  چطوریه ک این که طعمش شیرینه بی قرارش میکنه نمیدونم تقلبیه 

بهر حال ممنون دوستم خیلز کمکم کردی الان زنگ میزنم داروخانه کلی دعات میکنم

اینه من حدود ۱۰۰تومن خریدم

من دوماه پیش۶۵ گرفتم

البته تعجبی نیس همه چیز روزانه و نجمومی میره بالا

من دوماه پیش۶۵ گرفتم البته تعجبی نیس همه چیز روزانه و نجمومی میره بالا

من بهمن ماه خریدم. شیرین نیستش ولی تلخ هم نیست مزه بی حسی میده