2777
2789
والا پول به اندازه ی تامین آینده ی بچه اگه ملاک بشه....فقط یه سری آدم از ما بهترون حق بچه دار شدن دا ...

نه عزیزم . پول در حدی که بتونی از پس خورد و خوراک و لباس ( نه اعیونی ) ، خرج دوا و دکتر و واکسن و این چیزاش بربیای . و گرنه به اون خرج های اعیونی باشه که نسل بشریت منقرض میشه 

هیچ  
الان حضور ذهن ندارم...فکر کنم روزی 2 بار 5 سی سی.. از داروخانه بپرس الان قد و وزنش نرماله؟

قدش یک سانت کمه از نمودار وزنشم خیییلی افت داشته ینی اضافه ک نکرده هیچ از ۹ماهگی تا الان ک سه ماه گذشته یکو نیم کیلو کم کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطور؟ کی این قوانینو تایین می کنه؟  همه همینو میگن. دقیقا همین جمله که بالاخره که چی. همه باید ...

مادر شوهر من هی میگه  بالاخره تا کی نیارید یه دونه که باید اورد !! اولی رو بیاری دومی رم میگن بیار تک فرزند بده و فلانه  

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
یعنی هروقت اقدام کنی و بخوای ممکنه حامله نشی؟یعنی طول میکشه؟

معلومه عزیزم. خیلی کم پیش میاد به محض خواستن خودتون باردار بشید. آمادگی بدنی و سلامت خودتون و همسرتون خیلی مهمه. 

نه عزیزم . پول در حدی که بتونی از پس خورد و خوراک و لباس ( نه اعیونی ) ، خرج دوا و دکتر و واکسن و ای ...

توکلم بخداست بابا....خودمون چطور بزرگ شدیم؟؟؟؟ والا شوهر من از ۱۰ سالگیش باباش پول بهش نداده....بچه مم خودش زرنگ باشه.... واللا

قدش یک سانت کمه از نمودار وزنشم خیییلی افت داشته ینی اضافه ک نکرده هیچ از ۹ماهگی تا الان ک سه ماه گذ ...

حتما ببرش دکتر مجدد

متخصص تغذیه ببر

فقط شیر نمیخوره یا غذا هم نمیخوره؟

من نمیدونستم فکر کردم اولین بار باردار میشی چه جالب

😊😊😊😊من خودم انتظار کشیدم... یه سر تو این سایت بزنید هستن خانومایی که بیشتر از ده ساله منتظرن و هنوز قسمت نشده......البته هستنم مواردی مثل خواهر خودم با یه بار ارتباط بدون پیشگیری باردار شد....انشالله که شما مثل خواهر من باشید

حتما ببرش دکتر مجدد متخصص تغذیه ببر فقط شیر نمیخوره یا غذا هم نمیخوره؟

غذا هم ب زور چن قاشق میخوره

دفعه اخری ک دکترشو عوض کردم 

پیش شوهرم گف زیاد خودتونو نگران نکنید و .....

حالا شوهرمم از حرف اون دکتر بل گرفته هر دفعه من چیزی میگم میگه دکتر گف نگران نباشید 

باید خودم دستبکار شم  

😊😊😊😊من خودم انتظار کشیدم... یه سر تو این سایت بزنید هستن خانومایی که بیشتر از ده ساله منتظرن و ه ...

من حداقل تا ۳سال دیگه نمیخوام و نمیتونم

زندگیم باید به یه ارامشی برسه

شرایط مالی

شرایط روحی همش درست بشه

شوهرمم الان نمیخواد

شاید اصلا هیچوقت نخوایم

اینقدر هم دوست داریم جفتمون که خدا میدونه

خوشبحال اونایی که شرایطشو دارن و زود میارن

من هم تنهام هم دوست داشتم اختلاف سنیم با بچم زیاد نباشه

دوست داشتم رفیقش باشم نه مادرش...

یعنی هروقت اقدام کنی و بخوای ممکنه حامله نشی؟یعنی طول میکشه؟

فعلا که ۶ماه اقدامم همه آزمایشارو هم خودم دادم هم همسرم اما مشکلی نداریم

دکتر گفت تا یه سال طبیعیه 

😊

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻