2777
2789
بچه دار شدن حق هر زوجی هست . اما اگه اختلاف داری ؛ اگه آرامش روانی نداری ، اگه پول باندازه تامین آین ...

والا پول به اندازه ی تامین آینده ی بچه اگه ملاک بشه....فقط یه سری آدم از ما بهترون حق بچه دار شدن دارن و نسل قشر ضعیف و متوسط باید منقرض بشه😞😞😞

عزیز یه نسخه که برا هم نمیپیچن شما شرایط زندگی خودتو ببین

گفتم شاید موردی بوده که به ذهن من نرسیده... خدایی بعضی از خانوما مطالب خوبیو بهش اشاره کردن...اما خیلیاشون دست ما نیست و اگه منتظر بهبود اون اوضاع بشیم باید رو به قبله منتظر مرگ باشیم.....ناامیدیم که نشونه ی بی ایمانیه....توکل بخدا باید داشت در هر صورت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم شاید موردی بوده که به ذهن من نرسیده... خدایی بعضی از خانوما مطالب خوبیو بهش اشاره کردن...اما خی ...

من خودم بعد ۷سال زندگیمشترک الان ۶ماه اقدام کردم

قبلش هرچی بهم میگفتن اصلا گوش نمیکردم چون واقعا نمیخواستم یعنی به این فکر میکردم که بخوام مادر شم بغضم میگرفت گریه میکردم اما الان هرچی میگذره خیلی حس خوبی به مادرشدن دارم

ایشالا هرچی خیر هست براتون رقم بخوره عزیزم😘😘😘

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻
من از 4شنبه درگیر این ماجرام..از دیشب بهتر شده دکتر بردی؟

من ۸ماهه درگیرم ب همون ۳۰سی سی خوردنم راض بودم الان ی هفته اس اونو هم نمیخوره دیشب با سرنگ ۳۰تا ریختم دهنش 

اره دکتر بردم ی قطره مولتی ویتامین داد ماه پیش گفت هر جور میتونی شیرشو سعی کن بخوره ولی الان باید ۲۱۰تا بخوره هر دوعده ۳۰تا رو هم ب زور میخوره 

من ۸ماهه درگیرم ب همون ۳۰سی سی خوردنم راض بودم الان ی هفته اس اونو هم نمیخوره دیشب با سرنگ ۳۰تا ریخت ...

دکترشو عوض کن..یک سالش هست فکر کنم بچه ت

حتما پیگیر باش رشدش کم باشه بعدا کمبود ویتامین و ...میگیره

اون شربته که گفتم خیلی خوبه

من خودم بعد ۷سال زندگیمشترک الان ۶ماه اقدام کردم قبلش هرچی بهم میگفتن اصلا گوش نمیکردم چون واقعا نم ...

مثل من...البته من بعد ۶ سال بهش رسیدم.... ممنون عزیزم انشالله شمام به تموم خواسته هاتون به موقع و در بهترین وقت ممکن برسید

😑😑😑😑😑 مورد اولا رو خداروشکر فک کنم داریم....اما با موارد بعدی باید چیکار کرد؟؟؟ نمیشه که زندگی ...

ولی میشه ریسک نکرد. ما اگه انسانی رو قراره به دنیا بیاریم در برابر زندگی ای که پیش روشه مسئولیم. باید تو شرایط ثابت و معقولی باشه.

من ۲۵ سالمه و ۴ساله ازدواج کردم و ۶ماهه خونه خودمم

من از اولم خونه ی خودمم بودم و اوضاع مالیمون بددددد نیست یعنی میتونیم یه بچه رو بزرگ کنیم. اما اصلا دلم نمیخواست بچه.. الان حدود ۶ ماهه دلم میخواد.... شمام اگه دلتون میخواد و شوهرتونم همینطور و اوضاع مالی و مهمتر ازون رابطه تون با همسرتون خوبه. دودل نشید😍😍