2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بد نیست به خاطر وضع جامعه میگن...برطرف کردن نیازهای بچه کار سختیه و هزینه داره و الانم همه چیز گر ...

گرون تر بشه که دور از جون باید بریم بمیریم😐

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بچه ک بد نیست

گاهی بی درایتی ، ما بزرگترهاست

ک

از چیزهای خوبم

فاجعه میسازه

چون تدبیرشو نکردیم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اولا بستگی به سن پدر و مادر و آمادگی عقلی و روانی و اخلاقیشون داره

دوما با توجه به وضع الان کشور که خیلی نامطلوبه، چه از نظر گرونی و اقتصاد و معیشت چه از نظر وضعیت محیط زیستی و کمبود آب و همینطور خطر جنگ، به نظر من بچه دار شدن اصلا عاقلانه نیس

همین خانم هااگرخدایی نکرده بچه دارنمیشدن به همه چیزچنگ میزدن زارمیزدن برابچه آدمها قدرداسته هاشونونمیدونن.ازیکی که خدادامنشوسبزنمیکنه بپرس بچه خوبه یانه ببین اون چه ناراحتی هاکه نمیکنه

بچهههه بدددددده؟؟؟؟؟؟چه چیزایی میشنوم اینجا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من تازه اومدم خونه خودم

از زمان عقد تا الان هرکی منو میبینه میگه اشتباه نکن بچه نیار

بخاط شرایط مالی نه . بخاطر مشکلات و اذیت ها و اعصاب خوردی هاش

حالا من دلم میره واسه بچه

ولی نمیخوام حامله بشم

بچه که نمیتونه بد باشه درحال حاضر انگیزه ای ندارن مردم  و حتی به اینده خودشونم مطمئن نیستن واسه ...

ازین نظر باهاتون موافقم. اما بهرحال ما داریم زندگی میکنیم تو این اوضاع بلبشو.