2777
2789
عنوان

تولد و روز🥰🥰🥰

87 بازدید | 10 پست

تولد مولا امام حسین (ع) بر همهای آزادگان جهان و ذلت نپذیران جهان مبارک🥰🥰

و همچین روز پاسدار هم رو هم تبریک میگم ، اللخصوص به بسیجیهای که با دست خالی کاری کردن شاهپانزه زن باز و طرفدارای داعشیش همچنان آرزو به دل بمونن

همچنین این روز رو تبریک ویژه عرض میکنم خدمت

سپاهی های پاسداریی که یجوریی خون به دل دشمن کردن که همشون دارن میسوزن تا اسم شماها رو میشنون

آهای خانومایی که همسرتون سپاهیه ، بهشون بگید دمتون گرم که دارید این داعشیا و جوجو برعنداز های مست بیعقل رو دونه دونه میندازید تو گونی. مشتی هستید و پرطرفدار

و شما برعنداز سایت ، این انقلاب رو خدا و امام زمان نگه داشته ، با خدا میتونی بجنگی😁؟

بنیان گذار این انقلاب پربرکت چنتا آدم متفکر بودن اما مثلا انقلاب ملی شما چنتا آدم پر تفکر داره ؟

شاهپانزه که زنشم داد فرانسویه برد؟

همین شاهپانزه سر نخواستنش دعواست ، مثلا همین سخنرانی بروکسل که اکثر جمعیت گفتن چاهزاده خر کی باشه باباا و ردش کردن

خلاصه که حرف زیاده ولی تو سر گچیتون که حرف نمیره

لااقل دوتا کتاب بخوتید ، دوتا سخنرانی این چاهزاده رو گوش کنید ببینین اصلا میفهمید چی میگه؟

راستی روز ۲۲ بهمنم پیشاپیش مبارککککک😉🥰🥰🥰

روزه خوباشون مبارک

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

👌🏻❤

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قفل کن عزیزم

انقد شاهتون نیومد که دوباره امام اومد😁✌🏼 ای بابا زمستونم که سر نیومد... ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!

روز پاسدار به اونایی که این مدت شهید شدن هم مبارک. طفلی خانواده هاشون😢

بمیرم براشون که همیشه لباسشون یا خونیه یا گلی💔

انقد شاهتون نیومد که دوباره امام اومد😁✌🏼 ای بابا زمستونم که سر نیومد... ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!