janasadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 417 عنوان خانوما ميشه لطفا تجربتونو بهم بگين ؟ 89 بازدید | 9 پست كسي هست مشكلي نداشته باشه اما تو ماه دوم يا سوم باردار شده باشه يا اصلا خودتون ماه چندم باردار شديد و علايمتون چي بود تو رو خدا بهم بگين 1397/02/24 | 10:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 اره بابا مگه زودپزه😂من هزار نفر رو میشناسم که بدون هیچ مشکلی حتی یک سال بعد حامله شدن نگران نباش عزیزم البته من خودم پلیکیستیگ بودم و با دارو و...حامله شدم و بجز تاخیر پربود هیچ علائمی نداشتم **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
janasadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 417 اره بابا مگه زودپزه😂 من هزار نفر رو میشناسم که بدون هیچ مشکلی حتی یک سال بعد حامله شدن نگرا ... من نگرانم راستش دارم دق ميكنم دكتر رفتم قبل بارداريم گفت مشكلي نداري وبتأمين دادو گلوكوفاژ گفت خيلي كم تنبلي تخمدان داري أما مهم نيست اين و بخور سه ماه اقدام كن نشد بيا دارو بگير من دو ماه اقدام كردم اين ماه كيت هم گذاشتم تخمك گزاريمو پيدا كردم امروز روز پريودم لك ديدم هنوز سه ماه نشده اما من حالم خرابه
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 من نگرانم راستش دارم دق ميكنم دكتر رفتم قبل بارداريم گفت مشكلي نداري وبتأمين دادو گلوكوفاژ گف ... ای بابا صبر کن عزیزم حوصله کنمیدونم انتظار سخته ولی اخه نه دو ماه انتظار انشالله حتما حامله میشی و بچه سالم میاری فقط استرس نداشته باشه که کارو خراب میکنهشبی یه دونه ویتامین E هم بخور عالیهفولیک اسید هم که حتما میخوری دیگه **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
janasadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 417 ای بابا صبر کن عزیزم حوصله کن میدونم انتظار سخته ولی اخه نه دو ماه انتظار انشالله حتما ... مرسي أز دلداريت اره جفتشو ميخورم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 مرسي أز دلداريت اره جفتشو ميخورم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 قربونت انشالله به خواسته دلت برسی **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
janasadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 417 من ماه چهارم باردار شدم ، تازه من میگفتم چه زود گرفت!!!! راست ميگي ؟؟يعني دق نكنم از ناراحتي ? بعني عجيب نيست نشدم تو دو ماه ؟دارويي مصرف كردين ؟
سونج عضویت: 1396/04/15 تعداد پست: 2207 راست ميگي ؟؟يعني دق نكنم از ناراحتي ? بعني عجيب نيست نشدم تو دو ماه ؟ دارويي مصرف كردين ؟ نه بابا !!! ما که نمیدونیم دقیق کی تخمک حضور داره که ناراحت بشیم که نشدم !!! هیچی مصرف نکردم ، کاملا طبیعی ، دو ماه که خیلی کمه!
janasadat مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 417 نه بابا !!! ما که نمیدونیم دقیق کی تخمک حضور داره که ناراحت بشیم که نشدم !!! هیچی مصرف نکردم ، ... مرسي عزيزدلم كسي رو تو دنياي واقعي ندارم كه باهاش حرف بزنم و بپرسم فقط به همسرم ميگم اون بنده خدا هم ميگه خواست خداست خدا بزرگه صبر ميكنيم