2777
2789
عنوان

خاستگار مجازی

156 بازدید | 21 پست

یکی هس یک سال باهاش حرف میزنم ولی حضوری خیلی اصرار کرد بریم همو ببیینیم نرفتم چون خجالتیمو و اعتماد به نفس ندارم بعد قصدش ازدواجه گفت میخاد بیاد خاستگاری وضعشم بد نیس خوبه ولی من هنوز نمیخام ازدواج کنم برا کنکور میخام بخونم دانشگاه ... اخه این دوست داشتن واقعیه وقتی منو ندیده فقط عکسمو دیده اونم با ارایش ... نمیدونم چه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کارس چند سالشه منم وضعیت تورو دارم ولی نفهمیدم طرف منو میخواست یا نه چون تلفنی حرف زد با خانواده ...

داستان چیه پارتنر منم خیلی اصرار میکنه با خانوادم حرف بزنه بهش گفتم اول باید خودم ببینمت بعد پسندیدم خانواده رو درجریان میزارم

داستان چیه پارتنر منم خیلی اصرار میکنه با خانوادم حرف بزنه بهش گفتم اول باید خودم ببینمت بعد پسندیدم ...

حالا خوبه تو حضوری میری ببینیش من نمیتونم برم تا حالا با پسری نرفتم بیرون

داستان چیه پارتنر منم خیلی اصرار میکنه با خانوادم حرف بزنه بهش گفتم اول باید خودم ببینمت بعد پسندیدم ...

بهش بگو حرف بزنه ببین راست میگه یا نه

من گفتم حرف زد خانوادم مخالفت کردن ولی به من میگفت کنار نمیکشم ولی تا دوسری حرف زد نه شنید کشید کنار

چه کارس چند سالشه منم وضعیت تورو دارم ولی نفهمیدم طرف منو میخواست یا نه چون تلفنی حرف زد با خانواده ...

۲۳ سالشه

حتما میخاسته دیگه که با خانوادت صحبت کرده بعد چیشد نفهمیدی چیا گفته

بهش بگو حرف بزنه ببین راست میگه یا نه من گفتم حرف زد خانوادم مخالفت کردن ولی به من میگفت کنار نمیکشم ...

نمیخام تا خودم مطمین نشدم خانواده درجریان باشن بعد اگه ب مشکل بخوریم هی میپرسن چیشد رومخه

چرا ؟ اخه به مامانشم گفته بود من گفتم نیاد حالا چه فرقی داره غلط املایی میگیری شما 😂

از کجا میدونی به مامانش گفته بود ؟ برای من گوشی و داد با مادرش احوال پرسی کردیم ولی پای خواستگاری میشد میگقت اول باید خودم با خانوادت حرف بزنم راضی بشن بعد مامانم حرف بزنه الان اصلا موندم منو میخواست یا چی تا نه شنید کنار کشید با اینکه خیلی اصرار داشت که میمونع