2777
2789
عنوان

اکسم

136 بازدید | 8 پست

بچه ها سلام حدود ی سال وارد رابطه شدم و پسره اصلا پسر بدی نیس بعضی وقتا اخلاق بد داره اما خوب بعضی وقتا الان سه سال پیش با ی پسر بودم حدود دو سال همه جوره پیگیرش میشدم کلا هم سه ماه باهم اوکی شدیم بعد کات کردیم و اون مدت هم من بهش وفادار میموندم تا بیاد تا با همین پارتنر آشنا شدم الان که داره خوب میگذره رابطم هی بهم پیام میده نمیدونم چیکار کنم 🥲 بعضی وقتا دلم تنگ میشه اما رابطه الانم خیلی شرایطم خوبه شما جای من بودین چیکار میکردین پارتنر قبلیم هیچی ندارع هیچیییییییییی اما این پارتنرم تک پسره و ماشین پول همه چی داره و خیلی هم زحمت کشه

همه چی درست میشه میدونم تو میتونی فنوق 😌🫀🩵

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جات بودم یه فحش آبدار میدادم به اکسممیموندم کنار نکسم

خیلی اذیتم کرد خیلی به پارتنرمم نگفتم پیام داده قبل اینکه نت قطع بشه بهم گفت مراقب خودت باش نمیتونم ازت خبر بگیرم 🫠

شما دچار بیماری شایع وابستگی به بد بوی هستید سریعا از اون فاصله گرفته و راه های ارتباطی را قطع کنید ...

🤣🤣🤣 خیلی بد بوی واقن سمی ب شدت سمی

خیلی اذیتم کرد خیلی به پارتنرمم نگفتم پیام داده قبل اینکه نت قطع بشه بهم گفت مراقب خودت باش نمیتونم ...

دلتنگی رو خفه کن لطفا

الانم اگه پیام میده بلاکش کن

دقیقا چرا دو دل شدی

ادم سمی به درد عمه شم نمیخوره

دلتنگی رو خفه کن لطفاالانم اگه پیام میده بلاکش کندقیقا چرا دو دل شدیادم سمی به درد عمه شم نمیخوره

میخوامم نت ها وصل شد پیام داد جوابشو بدم بگم پارتنر دارم خیلی اذیتم کرد خیلی 😅