2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این پسره چیه

183 بازدید | 11 پست

توی مهمونی خانوادگی اشنا شدیم پسر دوست خونوادگیمونه، همسنیم ولی خب یخورده کوچیک میزنه ازونموقع شمارمو گرفت که باهم کالاف بازی کنیم ولی هی پیام میدم صبح بخیر شب بخیر میگه هر روز حرف میزنه قلب میفرسته ولی من تمایلی ندارم میخوام رو درسام تمرکز کنم ولی همزمان یجورایی میخوام به خودم ثابت کنم میتونم با یک پسر فقط دوست باشم و رو درسام تمرکز داشته باشم چون روابط اجتماعیم با پسرا صفره، ولی درحدی که بخوایم بریم ی گیم نتی جایی باشه و از خط قرمزا نگذره. چیکار کنم بنظرتون؟ چند وقت پیشم گفت بعد امتحانا همو ببینیم. ۱۶ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارتباط اینجوری در این سن جز حواس پرتی و ناراحتی هیچی نداره به فرضم عالی پیش بره وقت ازدواجت که نیست پس تهش که چی

نمیخواد به خودت ثابت کنی لج داری مگه با خودت

بعد کنکور ایشالااااا😄

انسان‌ها تنها به مهر از یکدیگر برترند.
دنبال دوست دختره ایشون سنت حساسه مواظب خودت باش

اره صحبتاشم یجوریه ولی خب مستقیم هیچی نگفته. میگه دلم تنگ شده و اینا و من هی سعی میکنم موضوعو عوض کنم میگم چی بگم والا اینا

دنبال دوست دختره ایشون سنت حساسه مواظب خودت باش

خب چجوری از سر باز کنم؟ اوضاع یجوریه که نمیشه. بنظرتون باهاش گیم نتو برم همون جا یجوری پیش بکشم که رفتن تو رابطه تو این سن چرته و اینا که خودش بفهمه یا کلا دیگه باهاش حرف نزنم؟ اخه نمیدونم عذاب وجدان میگیرم اونجوریم اکرم باشه باید مستقیم بگم

اره صحبتاشم یجوریه ولی خب مستقیم هیچی نگفته. میگه دلم تنگ شده و اینا و من هی سعی میکنم موضوعو عوض کن ...

خب اشناها یهویی پیشنهاد نمیدن اروم میرن جلو بهرحال اگرم رفتی تو رابطه خیلی مواظب خودت باش همیشه خوشی خودتو بزار اولویت

خب چجوری از سر باز کنم؟ اوضاع یجوریه که نمیشه. بنظرتون باهاش گیم نتو برم همون جا یجوری پیش بکشم که ر ...

گیم نت نرو کم محلی کنی هم فک میکنه داری ناز میکنی بگو پول میخام 😂😂😂😂 مبلغ بالا هم بگو فرار کنه

گیم نت نرو کم محلی کنی هم فک میکنه داری ناز میکنی بگو پول میخام 😂😂😂😂 مبلغ بالا هم بگو فرار کنه

اخه باباش با بابام دوسته و اینم ادمیه که همه چیو به مامان باباش میگه دستم بستست🤣