2777
2789
عنوان

خانمایی که بوتاکس زدین بیاید

133 بازدید | 20 پست

خانما خط اخممو بوتاکس زدم مراقبتاش چیان

مخصوصا در مورد نحوه خوابیدن اگه اطلاعی دارید بگید

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۲۴ ساعت حموم نرو ارایش نکن و سرت موقع خواب به پایین نباشه

خوآب رو تا چندروز رعایت کنم؟

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

٢٤ ساعت دوش نگير ورزش و فعاليت سنگين نكنسرتو پايين نگه ندار سرت بالا باشهبه پشت بخواب

تا چند روز به پشت؟اکه سرم آروم به پهلو باشه ایراد داره؟ آخه خیلی سخته که

تا چند ساعت اول اصلا نباید سرت و پایین بگیریسرت صاف صاف باید باشهموقع خواب هم طاق باز

تا چندوروز طاق باز.خیای سختمه

مبارکهچقد دادی چه مارکی؟

راستش من با ژل لب و اینا بود هزینه بوتاکسو نفهمیدم دقیقا چقدره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز