2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 49 پست

ببین هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه منتظر کمک کسی نباش هیچکس به فکرت نیست پس خودت به خودت کمک کن وگرنه بدترمیشی که بهتر نمیشی .حتما پیش یک روانشناس برو 

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه منتظر کمک کسی نباش هیچکس به فکرت نیست پس خودت به خودت کمک کن ...

به من باشه ک خودمو میکشم راحت شم منتها دلم برای اطرافیانم میسوزه

دیروز تمام دستمال کاغذی های خونه رو قیچی قیچی کردن ریختم روفرشا

افسردگی اگه خوب نشه حاد میشه و اونوقت دیگه ممکنه خوب نشی .

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏
دیروز تمام دستمال کاغذی های خونه رو قیچی قیچی کردن ریختم روفرشا

اضطراب داری ب خدا کاااااامل میفهممت 

دست روی دست نزار 

من انقدر یک مسئله برام حل نشده بود و مدام آزارم میداد و هر روز مرور میکردمش دیگه ذهنم کنترل نداشت چون دچار وسواس شده بودم باید بهش فکر میکردم و فکر اون مسئله مساوی با نابود شدن روحیاتم و تغییر خلق و خوم شد 

بیشتر از این کش نده ینی به مادرتم نمیشه محرمانه بگی 

ی روز برش دار صاف برو پیش دکتر و از دکتر درخواست کن باهاش صحبت کنه و درز نده بدتر بشی 

مادر من ی جور دیگه بود از اون خانمایی که کلا فکر میکنه تیمارستانی ها میرن روانپزشک 

دادمش دست دکتر مااااادر منو قانع کرد 

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              
به من باشه ک خودمو میکشم راحت شم منتها دلم برای اطرافیانم میسوزه

ببین عزیزم منم دقیقا به همین دلیل میگم زودتر برو دکتر افکار و کارات غیر عادی شده .

من خوب نمیشم چون از ۷ سالگی افسردم

نگو اونجوری 

اگه بدونی تاثیر ی جمله منفی چ ب سرت میاره دیگه نمیگی 

حالا یکی باید ب من هم بگه ها اینارو 

رفتن به طبیعت خیلی کمک میکنه ورزش هم برای روحیت خوبه 

من برای دل خودم گلخونه کوچیک درست کردم حضرت علی گفته برای افسردگی گل و گیاه خیلی خوبه واقعا حال خوبی بهم دست میده میبینمشون 

امکان سفر داری شمال خیلی خوبه باد بخوره ب سرت 

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              
اره میدونم غیرعادیه اصن میدونم من ادم نیستم ولی کسی نمیفهمه ک

دور از جونت گلم .

نگو اونجوری  اگه بدونی تاثیر ی جمله منفی چ ب سرت میاره دیگه نمیگی  حالا یکی باید ب من هم ...

من تنهایی وسکوت روبیشترازهمه دوست دارم دلم میخواد یکی بشینه کنارم توتنهایی وساعت ها باهاش حرف بزنم واون بگه اره تودرست میگی حق باتوعه