2777
2789
عنوان

افسردگی

306 بازدید | 49 پست

سلام به دلایلی من خیلی افسرده شدم مدام فکرخودکشی میزنه به سرم همش سردردو قلب درد سرمومیزنم به دیوار وسط گریه هام میخندم توهم میزنم باخودم حرف میزنم و...من شوهر دارم خیلیم دوسش دارم ولی بخاطراینکه درکم نمیکنه وهمش باهام دعوامیکنه وسرم داد میزنه حال روحیم بدترمیشه خانوادم نمیدونن وگرنه نمیزارن تنهابمونم کارهرروزم شده گریه شاید بخاطر گذشته بدی بوده ک داشتم خیلیا بهم مشاوره دادن ولی تغییری نکردم به شوهرم میگم بریم روانشناس میگه دارومیدن بهت بدترمیشی..‌. چیکارکنم

برو روانشناس .روانپزشک دارو میده .روانشناس روان درمانیت میکنه باورهات عوض میشه حالتم خوب میشه

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو روانشناس .روانپزشک دارو میده .روانشناس روان درمانیت میکنه باورهات عوض میشه حالتم خوب میشه

منو به دکتر نمیبره اصلا من خیلی وقت پیشم مشکوک به تومور مغزی بودم ازاون موقعه دکترنمیبره منو میترسه..

قبول کن برای هر کس ممکنه توو هر دوره از زندگیش پیش بیاد 

عزیزم حتما پیش هر روانپزشکی نرو و اینم خوبه میگی بخاطر گذشتته برای مدارا کردن با گذشتت در کنار روانپزشک به یک روان درمان گرا هم مراجعه کن و هر چند هزینه داره ولی بدون جای دور نمیره روح همه چیزه نزار حالت وخیم تر بشه 

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              
من شهرغریبم جایی رونمیشناسم ودرامدیم ندارم 

خب ی نفر از اعضای خانوادت رو درجريان بزار که مطمئنه

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!