ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برو اولا تحت نظر باش به نظرم فوليك اسيد و اينا بهت ميده و خدايى نكرده اگر مشكلى باشه حل ميكنه و سونوى فوليكول برات انجام ميده كه ببينه چه زمانى تخمك گذاريته كه همون موقع اقدام كنى و انشالله نتيجه بگيرى
بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
😂😂😂😂 چقد هووووولی بابا ! من ۶ماه قبل اقدام ب بارداری رفتم و قرص اسید سولفوریکو اهنو اینا خوردم و تحت نطر بودم ولی تو ماه دوم ک اقدام کردم باردار شدم !!! تا ۱سال اگ اقدام کنیو باردار نشی تازه میگن برو ببین مشکلی چیزی داری یا ن !!! ولی ب نطرپ تحت نطر باشی و اسید سولفوریک مصرف کنی به نفع بچته
آزمای های قبل از بارداری رو اگه ندادید برید..هم خودتون هم همسرتون...اگه بالای سی سال هستید تا شش گاه طبیعیه و نیاز به دوتر نیست...کمتر از سی سال یکسال طبیعیه...
خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،