2777
2789
عنوان

اولین اقدام باردار نشدم برم دکتر

1197 بازدید | 23 پست

بنظرتون برم دکتر بگم یا مسخره ام میکنه اولین ماه فقط ۳بار اقدام بود

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

نه تا يك سال طبيعيه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو اولا تحت نظر باش به نظرم فوليك اسيد و اينا بهت ميده و خدايى نكرده اگر مشكلى باشه حل ميكنه و سونوى فوليكول برات انجام ميده كه ببينه چه زمانى تخمك گذاريته كه همون موقع اقدام كنى و انشالله نتيجه بگيرى

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

😂😂😂😂 چقد هووووولی بابا ! من ۶ماه قبل اقدام ب بارداری رفتم و قرص اسید سولفوریکو اهنو اینا خوردم و تحت نطر بودم ولی تو ماه دوم ک اقدام کردم باردار شدم !!! تا ۱سال اگ اقدام کنیو باردار نشی تازه میگن برو ببین مشکلی چیزی داری یا ن !!! ولی ب نطرپ تحت نطر باشی و اسید سولفوریک مصرف کنی به نفع بچته

آزمای های قبل از بارداری رو اگه ندادید برید..‌هم خودتون هم همسرتون...اگه بالای سی سال هستید تا شش گاه طبیعیه و نیاز به دوتر نیست...کمتر از سی سال یکسال طبیعیه...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،