2777
2789
عنوان

زن داداش من چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست
چقدر بي فرهنگ من جايي ميرم كسى زنگ بزنه جواب نميدم اسمس ميدم جايي هستم تماس ميگيرم بي احترامى به ميز ...

دقیقا منم یبار رفتم خونه دوستم چون کارم دورکاریه کارفرما زیاد زنگ میزنه با اینکه تماس کاری بود گفتم بعدا بهتون زنگ میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا منم تعجب کردم من چند دیقه حرف میزنم با تلفن گردنم درد میگیره این نمیدونم چطور میتونه

حالا جالت تر از همه چی وقتی گوشی رو قطع میکنن یکی ازشون بپرسه چی میگفت فقط یکلام میگن هیچی حالو احوال میپرسید😂😂😂🤣🤣🤣

مامان من که با این رفتار ها عصبی میشه میگه این یه جور بی احترامی هس رک هم به طرف میگه انقدر پیشم باگ ...

مادرت کار خوبی میکنه واقعا نباید با این جور آدم ها تعارف داشت

حالا جالت تر از همه چی وقتی گوشی رو قطع میکنن یکی ازشون بپرسه چی میگفت فقط یکلام میگن هیچی حالو احوا ...

اره نمیدونم این همه حرف رو از کجا میارن واقعا من زنگ میزنم به خواهرم اصلا نمیدونم چی بگم آنقدر حرف ندارم واقعا😆

ولی باید بهش میگفتم شاید فردا میرفت خونه یه غریبه همه مثل ما درونگرا نیستن و این رفتارها رو تحمل نمی ...

مثلا فک کردی فردا رفت خونه یه غریبه این رفتارو نمی کنه؟

خیر آدمارو نمیشه تغییر داد مگر خودشون بخوان

منم چند سال پیش رفتم خونه آبجیم از لحظه ی که من رفتم تا لحظه ی که پاشدم برم داشت تلفنی با اون یکی آبجیم حرفمیزدمحل من نمیداد اصلا

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
مثلا فک کردی فردا رفت خونه یه غریبه این رفتارو نمی کنه؟ خیر آدمارو نمیشه تغییر داد مگر خودشون بخوان

نمیدونم شاید حق با شماست میخاستم بدونه رفتارش زشته واقعا

ولی باید بهش میگفتم شاید فردا میرفت خونه یه غریبه همه مثل ما درونگرا نیستن و این رفتارها رو تحمل نمی ...

خوب کردی یه تلنگر بهش زدی شاید رفتار زشتش رو درست کرد . من چهار سالم بود عروس دایی مامانم منو برد خونشون بعد گرفت خوابید . پاشدم قهر کردم اومدم خونمون مامانم پرسید چرا اومدی ؟ گفتم این اصلا نمیفهمه مهمون یعنی چی من رفتم خونه اش گرفته خوابیده 🤣 الان بچه هاش بزرگ شدن هنوزم تعریف میکنه میگه قهر کردی از خونم رفتی 😅