2777
2789
عنوان

میترسم

220 بازدید | 41 پست

میترسم آیندم بد بشه و نتونم از روانشناسی درآمد داشته باشم و جواب مامان و بابامو بدم😭

عذاب وجدان دارم اونا هر کاری واسم میکنن ولی من تلاش نمیکنم واسه آیندم

گاهی اوقات فکر میکنم نباید توی این زمونه با علاقه و احساسات پیش رفت باید منطقی شغل انتخاب کرد، خیلی ها رو دیدم که به خاطر پول مجبور شدن توی بیست و فلان سالگی کنکور تجربی بدن و به فکر درآمد دندون بشن با دیدن اینا فکر میکنم شاید احساسات فقط بازیچن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین روانشناسی از نظر مهاجرت و اینا خیلی عالیه،

و اینکه مردم الان بیشتر قدر تراپیست هارو میدونن و بیشتر مراجعه میکنن بهشون.. نگرانی واسه چی؟ کلی روش واسه درامد زایی و موفقیت هست..

دختری از دیار لرستان، عاشق فلسفه تاریخ و یادگیری زبان های مختلف. دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی 👩🎓، اگه علاقه مند به بحثای نصفه شبی فلسفی و تاریخی هستی خوشحال میشم صحبت کنیم، هدفم سربلند کردن خانواده و کمک به بچه های محروم برای تحصیل و ساختن اینده بهتره🫶(کاربری دست دو تا دوست)

میدونی همش تقصیر این کارتونا و فیلما و پولدارای بی درد کف اروپا امریکاست که دم از ارزو و تلاش و امید داشتن میزنن

برای ما معمولیا والا باید سری فیلم و سریال و کارتون دیگه میساختن که انتخاب از روی عقل رو با ارزش تر از احساساتمون نشون میداد...

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

منم میترسم🤝

با خوبه شما نوشتیدروزانه آوردید و دانشگاه خوبی هستید

رشتتون چیه؟

توی یه دوراهی بزرگم از طرفی روانشناسی از طرفی واقعیت جامعه که میگن وقت و تواناییشو داری و درآمد خوبی میخوای تجربیتو ادامه بده و فیزیوتراپی بخون😭

با خوبه شما نوشتیدروزانه آوردید و دانشگاه خوبی هستیدرشتتون چیه؟توی یه دوراهی بزرگم از طرفی روانشناسی ...

وقتی علاقه نداری چجوری میخوای کار پیدا کنی :)) ببین حاضری برای کدوم ساعت ها بشینی درس بخونی و سرکار بری

دختری از دیار لرستان، عاشق فلسفه تاریخ و یادگیری زبان های مختلف. دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی 👩🎓، اگه علاقه مند به بحثای نصفه شبی فلسفی و تاریخی هستی خوشحال میشم صحبت کنیم، هدفم سربلند کردن خانواده و کمک به بچه های محروم برای تحصیل و ساختن اینده بهتره🫶(کاربری دست دو تا دوست)

ببین روانشناسی از نظر مهاجرت و اینا خیلی عالیه، و اینکه مردم الان بیشتر قدر تراپیست هارو میدونن و بی ...

واقعا😭؟ آخه کافیه یه سرچ توی همین نینی سایت کنید میبینید همه بد میگن ازش

واقعا😭؟ آخه کافیه یه سرچ توی همین نینی سایت کنید میبینید همه بد میگن ازش

طبق تجربه خودشون میگن انتظار دارن بشینن خونه و براشون کار پیدا شه.

روانشناس دبیرستان من یادمه دو سال پیش میگفت ۳۵ میلیون در ماه میگیره و خیلی راضیه .. حالا شما فکر کن چند حا مشغول بشی چقدر در امدت میره بالا

برو همون چیزی که میخوای چون بعدا با شرایط سخت تر برمیگردی به علاقت

خیلی به نظرات بقیه توجه میکنم که باعث شده علاقمم گم کنم

تازه اینکه میگن با درآمد میشه علاقه پیدا کرد و اگه علاقه باشه و درآمد نباشه دیگه علاقم از بین میره

طبق تجربه خودشون میگن انتظار دارن بشینن خونه و براشون کار پیدا شه. روانشناس دبیرستان من یادمه دو سال ...

ممنونم 😭💙

و اینکه امضاتونو خوندم، میشه راجب فلسفه اطلاعات دارید باهام درمیون بزارید

وقتی علاقه نداری چجوری میخوای کار پیدا کنی :)) ببین حاضری برای کدوم ساعت ها بشینی درس بخونی و سرکار ...

وای شاید ندونید ولی همش دچار تردیدم گم شدم اینکه من کیم و علاقم و استعداد واقعیم چیه رو پیدا نمیکنم

میدونی همش تقصیر این کارتونا و فیلما و پولدارای بی درد کف اروپا امریکاست که دم از ارزو و تلاش و امید ...

و اینکه دانشگاه آزاد هستید؟ اگه فرصت داشتید که بجای من سال دهم بودید چیکار میکردید کنکور چی میدادید؟

یعنی به نظرتون انتخاب عقل بهتره؟

نه دیگه الان متأسفانه با احساس تر از اونی بار اومدیم که خواسته های قلبمونو نادیده بگیریم

کلا این مسیر پر رنج و درده😑

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم