2777
2789
عنوان

میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 41 پست
خیلی به نظرات بقیه توجه میکنم که باعث شده علاقمم گم کنم تازه اینکه میگن با درآمد میشه علاقه پیدا کر ...

ببین هرکی حرف خودشو میزنه. تو بهتر از هرکس دیگه ای صلاح زندگیتو میدونی. پس فردا همون آدم با تصمیم خودش به یه جایی میرسه. شما فقط کسی بودی که به پشتوانه ی حرفش جلو رفتی. علاقه هیچوقت با درآمد از بین نمیره ولی بله درآمد به تنهایی علاقه نمیاره. برو دنبال علاقت. نشنیده بودم روانشناسی رو نقد کنن از این بابت. میتونی به روانپزشکیم فکر کنی. هردو خوبن برا مهاجرت.

و اینکه دانشگاه آزاد هستید؟ اگه فرصت داشتید که بجای من سال دهم بودید چیکار میکردید کنکور چی میدادید؟

آره عزیزم دانشگاه ازادم

من یکم طول کشید تا بتونم رشته ای رو انتخاب کنم که به روحیاتم بخوره

تجربی بودم ولی واقعا از خون و دست زدن به بقیه بدم میومد برای کنکور نخوندم، قبول هم نشدم رشته ی مرتبط(فک کنم مدیریت ازاد و کامپیوتر غیرانتفاعی اورده بودم)

بعدش به خاطر پول رفتم ارایشگری رنگ و مش یادگرفتم و کراتین ولی اصلاا انتخابم عاقلانه نبود چون دیسک کمر داشتم و ارتباط اجتماعیم هم کمه و کلا زیاد ادمی نیستم که موقع کار حرف بزنم، کلا مشتری جذب نمیکردم و کمر دردام از اونجا شروع شد

۲۱ سالگی بدون کنکور ورودی بهمن رفتم دانشگاه ازاد مهندسی عمران چون تحقیق کردم هم با روحیاتم سازگاره هم مسیر امنیه برام چون خواهرمم معماره، استعدادشم دارم درسا راحته برام ذوقشم دارم نرم افزارا رو از الان که ترم ۴ ام شروع کردم

اگه چیزی رو بخوام تغییر بدم اینه که صبر میکردم تا تیر کنکور بدم که دانشگاه ازادای تهران همین رشته رو با کنکور برم چون دانشگاهمون خیلی کوچیکه و امکاناتش کمه(اینم تهرانه ولی سطحش پایین تره)😬که فعلا دارم مهمانی میگیرم برای ی واحد دیگه که بهتره

بنظرم هدفتو مشخص کن و جدی تحقیق کن. اگه تو رشته ای که هستی بهش علاقه نداری الکی وقت نگذرون مث من، ببین چه آپشنایی پیش روته دانشگاه چه رشته هایی میتونی بری و...

اگه هدفت ی رشته از همون رشته ی تحصیلیته که خیلی تاپه، مثلا پزشکی، از همون دهم بخون وقت تلف نکن باور کن تو یسال جمع نمیشه😑😅

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم دانشگاه ازادممن یکم طول کشید تا بتونم رشته ای رو انتخاب کنم که به روحیاتم بخوره تجربی بودم ...

چقدر مسیرتون طولانی بوده ولی خوبه که آخرش تونستید برسید به هدفتون و همچی رو مشخص کردید

من سال پیش وقتی فیلمای مرتبط با جراحی و سریالای پزشکی میدیدم و از خون نمیترسیدم و از علوم خوشم میومد گفتم واسه تجربی مناسبم ولی هدفم تو این رشته فیزیوتراپی بود و دندونپزشکی هم فقط برای کودکان دوست داشتم اومدم دیدم از رقابتش و کنکور سختش و از همه مهمتر از ریاضیات این رشته بیزارم و حس کردم بیمارستون و سریالای پزشکی و خون و اینا فقط از دور و همون سریالا قشنگن و توی زندگی واقعی روحیه شو ندارم، دندونم حس میکنم راحت نیستم با محیط شغلیش و نحوه کارش و اینکه مطبش سرمایه زیادی میخوادو اگه بخوام از این رشته شغلی برم فیزیوتراپی هست که اونم حس میکنم کارایی مثل ماساژ و کار با دستگاه اینا واسم مناسب نیست و خودشم برای درآمد زیاد توی این رشته هم باید مطب زد که اونم سرمایه زیادی میخواد

از طرفی روانشناسی کودکان و نوجوان توی ذهنمه که واسه درآمدش هم اونقدر سرمایه نیاز نیست و حتی راه اینو دارم که شراکت داشته باشم و مطب بزنم

ولی اونقدر ازش بد میگن که دیگه گم شدم

برعکس شمام از کارای کامپیوتری خوشم نمیاد، کاری میخوام که توش تکرار نباشه چون آدمیم که زود حوصلم سر میره

چقدر مسیرتون طولانی بوده ولی خوبه که آخرش تونستید برسید به هدفتون و همچی رو مشخص کردیدمن سال پیش وقت ...

اون سریالای پزشکیو منم میدیدم حس میکردم قراره جراح مغز و اعصاب بشم😂

فیزیوتراپی خوبه چرا نری؟

دندون که عالیه ولی به فرسایشی بودنش هم فکر کن و اینکه عملا شغلت جراحیه اگه از خون و اینا توشت نمیاد زیاد مناسب نیست

و اینکه ببین کلا توی هر شغلی اگه بخوای پولدار بشی باید سرمایه داشته باشی😑 چه دندون چه روانشناسی چه فیزیوتراپی چه همین مهندسی و کلا هرچیزی که بخوای توش پولدار شی سرمایه میخواد که مکان شغل خودتو بزنی

وگرنه همون مثل کارمند میشی

اگه فیزیو دوست داری از الان بشین بخون

برای روانشناسی واقعا اطلاعاتی ندارم

من مشاور داشتم که توی درمانگاه دولتی کار میکرده با قیمت خیلی کم

مشاور خصوصی داشتم که سال پیش برای ویزیت ۴۵ دقیقه ایش ۸۰۰ اینا میگرفت

کاملا بستگی به خودت و سرمایت داره

لزومی هم نداره یک شغل تا اخر عمرت داشته باشی

میتونی بری یک شغل و به واسطه ی اون کاریو که میخوای شروع کنی

مثلا همین فیزیو رو بری کم کم که کار پیدا کردی و بهتر شدی توش و کانکشن و اینا پیدا کردی، مرکز روانشناسی کودک یا ... رو راه بندازی

ببین اگه وضعیت زندگیت متوسطه زیاد هم درگیرش نباش چون واقعا ی سیبو میندازی بالا هزار تا چرخ میخوره تا بخوره زمین

من از همون بچگی هر سال ی هدف شغلی متفاوت داشتم😂

فقط توی هر زمانی که هستی سعی کن ۱۰۰ خودتو بذاری

الانا بشین درستو بخون

بعدا به رشته و شغل و هدف فکر کن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اون سریالای پزشکیو منم میدیدم حس میکردم قراره جراح مغز و اعصاب بشم😂فیزیوتراپی خوبه چرا نری؟دندون که ...

آخه درس خوندنم انگیزه میخواد من به خودم میام میگم که چی میخونم چیکاره بشم شاید الکی باشه🥲

نمیتونم خیلی درگیر شغل و هدف شدم تمرکزم از بین رفته

آخه درس خوندنم انگیزه میخواد من به خودم میام میگم که چی میخونم چیکاره بشم شاید الکی باشه🥲نمیتونم خی ...

منم همیشه همینو میگفتم که من که نمیخوام رشته های پزشکی و پیرا بیارم واس چی درس بخونمم و همش میشستم پای فیلم و سریال😑😂

حتی الانم همینم تا هدفم مشخص نباشه هیچ تلاشی نمیکنم

ولی یچیزی بگم

انگیزه اصلا توی هدفت نیست توی تلاشته

اتفاقا هیچ کدوم کارایی که میکنی الکی نیست

من رشته و شغل آیندم کوچیکترین ربطی به تجربی نداره ولی حقیقتش راضیم که تجربی بودم

بنظرم اصلا وقت تلف کردن نبوده الان به لطف همون زیست و شیمی خیلی چیزا راجع به بدنمون و محیط اطرافمون میدونم که شاید اونی که رفته ی رشته ی دیگه ندونه

توی همین سایت نمونه هایی میبینی که دهنت از تعجب باز میمونه به خدا، سر کرونا که هی میگفتن واکسنا رو میسازن که کنترلمون کنن، اون به کنار همین الان میبینی یسریا واکسنای فلج اطفال و... رو هم به بچشون نمیزنن!! میگن ضرر داره باعث اوتیسم و اینا میشه😬😬 اصلا نمیدونن واکسن چیه درحالی که ما اینا رو همشو خوندیم

یا اینکه کوچیکترین اطلاعاتی راجع به دی ان ای و ژنتیک ندارن، بچشون رنگ چشاش یا پوستش و ... فرق کنه سریع شوهره بهشون انگ خیانت میزنه!

یا اینکه حتی هنوزم رو اینکه تعیین جنیست بچه با مرده، ایراد میگیرن میگن نه با رژیم و اینا میشه پسر یا دختر اورد😑 درحالی که ی دیپلم تجربی همه ی اینا و خیلی بیشتر هم میدونه

درسای مدرسه رو میخوندم نمرم بالا بود فقط برای کنکور انگیزه ای نداشتم

بنظرم میخوای راجع به شغل های مختلف و روحیات خودت بیشتر تحقیق کن و اطلاعات کسب کن ببین چی میخوای، اینم بدون رتبت خوب بشه میتونی هر رشته ای که بخوای رو بری ولی رتبت بد باشه دیگه حق انتخابت محدود میشه

برو دفترچه انتخاب رشته ها رو دانلود کن از هر سه رشته ی ریاضی تجربی انسانی و راجع به شغلا تحقیق کن

با خوبه شما نوشتیدروزانه آوردید و دانشگاه خوبی هستید رشتتون چیه؟ توی یه دوراهی بزرگم از طرفی روانش ...

منم روانشناسیم ولی بهش امیدی ندارم نیاز دارم سریعتر برم سرکار نمیتونم روش حساب کنم

ینی چی متوجه نشدم دوباره میخوای کنکور بدی؟

منم روانشناسیم ولی بهش امیدی ندارم نیاز دارم سریعتر برم سرکار نمیتونم روش حساب کنمینی چی متوجه نشدم ...

نه دهمم تجربی بودم ولی محاسبات این رشته رو دوست ندارم میخواستم منم برم روانشناسی و به خاطرش تو فکر انسانی افتادم که تغییر رشته بدم و چون میگفتن دانشگاه آزادم این رشته رو داره و مدرکش معتبره انگیزه ای واسه کنکور پیدا نکردم و گفتم برم همون آزادش و این رشته رو بخونم

ولی خوب همین که میگن توانایی و وقتشو داری بمون تجربی و بخون واسه فیزیوتراپی روانشناسی آینده نداره و اینا دلمو میزنه😭

نه دهمم تجربی بودم ولی محاسبات این رشته رو دوست ندارم میخواستم منم برم روانشناسی و به خاطرش تو فکر ا ...

عزیزم من دبیرستان رشتم تجربی بود روانشناسی روزانه آوردم، این اصلا جز رشته های شناوره از هر رشته های میتونی بری

نظر منو اگه بخوای حالا که دو دلی فعلا همین رشته رو بمون شاید تا سال آخر نظرت عوض شد

و اگر من جای تو بودم قطعا ی رشته پر در آمد رو ترجیح میدادم منم روانشناسی رو دوست داشتم که اومدم ولی نا امیدم ازش وپشیمون.

عزیزم من دبیرستان رشتم تجربی بود روانشناسی روزانه آوردم، این اصلا جز رشته های شناوره از هر رشته های ...

شندیدم از تجربی راحت تر میشه دولتیش رو آورد درسته؟

و اینکه میگن تا ارشد بخونی مطب میزنی بعدم اینکه به منم میگن آینده نداره ولی خوب بعد مطب زدن توی جای خوب میشه مراجع پیدا کرد و درآمد داشت توی این مورد که این رشته درآمد زیادی نداره تحقیق کردید و به این نتیجه رسیدید؟

و اینکه بجای این رشته چی میرفتید

شندیدم از تجربی راحت تر میشه دولتیش رو آورد درسته؟ و اینکه میگن تا ارشد بخونی مطب میزنی بعدم اینکه ...

آره به درامد رسیدن به این راحتیا نیست باید بشناسنت که بیان پیشت و خب اینکه میتونی بعد ارشد هم استخدام جایی بشی مثلا بهزیستی یا مدارس یا حتی مهد کودک بزنی، اما خب من شرایط اینو ندارم تا ارشد بخونم چون نه وقتشو دارم نه حوصلشو و نیاز مالی شدید دارم شما اگه وضع مالی بهتری داری میتونی دنبال علاقت بری و دلسرد نشی، انگار به درد من نمیخورد

آره به درامد رسیدن به این راحتیا نیست باید بشناسنت که بیان پیشت و خب اینکه میتونی بعد ارشد هم استخدا ...

وضع مالیمون متوسطه ولی خودمم تو فکرشم که از الان مهارتی داشته باشم کار کنم باهاش

راستی نگفتید این رشته نمیرفتند چی میرفتید بجاش؟

و اینکه به نظرتون فرق دانشگاه آزاد و دولتی توی این رشته چقدره؟ میگن مدرک هر دو معتبره درسته؟

وضع مالیمون متوسطه ولی خودمم تو فکرشم که از الان مهارتی داشته باشم کار کنم باهاش راستی نگفتید این ر ...

منم تو فکر مهارتم ولی یکم دیر کردم، شاید حسابداری چون زودتر به درامد میرسیدم

مدرکش هیچ فرقی نداره از چ دانشگاهی بگیری ولی خب دانشگاها متفاوتن دیگه روزانه خیلی سخت گیر ترن

منم تو فکر مهارتم ولی یکم دیر کردم، شاید حسابداری چون زودتر به درامد میرسیدممدرکش هیچ فرقی نداره از ...

به نظرتون مثلا ناخنکاری چطوره؟ و اینکه اصلا دیر نیست شغل آزاد و پاره وقت خیلیم راحته همه جا پره ادمین اینا هم کوچیکتر از شما ها هم هستن که باهاش کار میکنن

حسابداریم شنیدم اونقدرا استخدامی نداره مگر اینکه پارتی داشته باشی و خودشم ریاضی و محاسبات زیادی داره و باید از کار سیستمی خوشتون بیاد که مثلا من خودمو میگم که دنبال همچین کار کامپیوتری و تکراری نیستم

و اینکه بله شنیدم توی دولتی معدل سخت میشه آورد در این صورت واسه استعداد درخشان و راه ورود به ارشد توسط بدون کنکور و همین استعداد درخشان واسش سخت تر از دانشگاه آزاد نمیشه؟

به نظرتون مثلا ناخنکاری چطوره؟ و اینکه اصلا دیر نیست شغل آزاد و پاره وقت خیلیم راحته همه جا پره ادمی ...

نمیدونم راستش میگن انگار باید خیلی وقت و انرژی بذاری توی ناخنکاری چون خیلی شایع شده اکثرا میرن سمتش دیگه باید بتونی مشتری جمع کنی نگهشون داری

حسابداری اگه مهارتشو داشته باشی میشه استخدام شد کارآموزی بری و یه سری مهارتای دیگه، اصن میتونی آزمون استخدامی بدی و اسختدام بانک بشی الان اکثر جاها آزمون میخوان

فکر میکنم اینطور باشه