2777
2789

همسر نیست داخل چرا

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چقدر از زندگی مشترک راضی هستی

اگه سختی تدارک جهیزیه رو درنظر نگیرم

۱۰۰درصد

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اخیه الهی همیشه خوشبخت باشین 😍 میتونم بدونم دلیل اصلیش که ازدواج برات خوب بوده چی بوده

با همسرم خوشحالم و رفیق خوبیه

من همسرم بهترین دوستمه واقعا دوستی با اون ترجیح میدم البته یه وقتایی هم مختص به خودم و تفریح با خودم ...

عزیزم الهی همیشه کنار هم شاد باشین 🌹😍

با اینکه من و هم نسلیام چیزی از متاهلی نمیدونیم و امیدی نداریم ولی دهه شصتیا و هفتادیا رو میبینیم سعی میکنیم ازشون یاد بگیریم اگه این وضعیت سخت زندگی بزاره!!!

عزیزم الهی همیشه کنار هم شاد باشین 🌹😍 با اینکه من و هم نسلیام چیزی از متاهلی نمیدونیم و امیدی ندا ...

ممنون عزیزم ایشالله که همه کنار هم دیگه لحظاتی پر از شادی و خنده از ته دل داشته باشن♥️❤️

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️