2777
2789

همسر نیست داخل چرا

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم چقدر از زندگی مشترک راضی هستی

اگه سختی تدارک جهیزیه رو درنظر نگیرم

۱۰۰درصد

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اخیه الهی همیشه خوشبخت باشین 😍 میتونم بدونم دلیل اصلیش که ازدواج برات خوب بوده چی بوده

با همسرم خوشحالم و رفیق خوبیه

من همسرم بهترین دوستمه واقعا دوستی با اون ترجیح میدم البته یه وقتایی هم مختص به خودم و تفریح با خودم ...

عزیزم الهی همیشه کنار هم شاد باشین 🌹😍

با اینکه من و هم نسلیام چیزی از متاهلی نمیدونیم و امیدی نداریم ولی دهه شصتیا و هفتادیا رو میبینیم سعی میکنیم ازشون یاد بگیریم اگه این وضعیت سخت زندگی بزاره!!!

عزیزم الهی همیشه کنار هم شاد باشین 🌹😍 با اینکه من و هم نسلیام چیزی از متاهلی نمیدونیم و امیدی ندا ...

ممنون عزیزم ایشالله که همه کنار هم دیگه لحظاتی پر از شادی و خنده از ته دل داشته باشن♥️❤️

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️