2777
2789
عنوان

شیرخشک تا کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 108 پست
اگه کسی تجربه ای درباره کمک کردن به وزن گرفتن نی نیا داره بگه 

من ۳ ماه بهش سیپروهپتادین دادم تاثیری نداشت .دیگه بالاتر از سیپرو نمیدونم چیزی هم هست واسه وزن گیری؟؟،؟

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

اگه مزه رو میتونه تغیر بده شیرخشکشو عوض کن شاید یکی دیگه بهش ساخت 

والا یه مدتم سوپرامیل میدام اما مثه نان میخورد .نمیدونم‌چی طعمی دوست داره .وزندخیش مهمه برام

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳ ماه بهش سیپروهپتادین دادم تاثیری نداشت .دیگه بالاتر از سیپرو نمیدونم چیزی هم هست واسه وزن گیری؟ ...

وای سیپرو خیلی ضرر داره دختر زینک پلاس بده گوشت بنداز توشیشه اب ش را بدش.شربت باریج اسانس اشتها اوره بدش

اعصابم خورده از دست شیرخوردنش پدرمونو دراورد تا یه شیری انتخابکرد بعدشم کلی هزینه تا سرشیشه انتخاب ...

اگه اجابت مزاجش مشکلی نداره پس بهش ساخته عوضم که بکنی فرقی نمیکنه سیستم گوارششون این مدلیه.همه شیر خشکا وزن دهیشون یه جوره.

وای سیپرو خیلی ضرر داره دختر زینک پلاس بده گوشت بنداز توشیشه اب ش را بدش.شربت باریج اسانس اشتها اوره ...

به خاطر حساسیت زینک براش بده.زیر نظر دکتر بهش دادم.از نظر تغذیه ای کم براش نمیزارم .روزی نیست که آب گوشت و آب قلم براش درست نکنم.غذا نخوردن دختر من از این حرفا گذشته دکترم چاره دیگه ای نداشت.

وای سیپرو خیلی ضرر داره دختر زینک پلاس بده گوشت بنداز توشیشه اب ش را بدش.شربت باریج اسانس اشتها اوره ...

زینک رو دو هفته میشه داد و دو هفته استراحت داره و یا یه ماه میشه داد و   دوماه استراحت داره و در کل سال سه ماه بیشتر نباید داد