2777
2789
عنوان

شیرخشک تا کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 108 پست
میترسم عکسش بشه.کلا اگه سوخت وساز بدن درست باشه باید تو بچگی و زیر دو سال تپل باشن.

من خودم بچگی لاغر بودم اما بزرگتر ک شدم چاق شدم الانم یخورده اضافه وزن دارم برعکس داداشام تپل بودن الان لاغرن...

خوشبحال مادراشون ما ک فقط باید حرص بچه هامونو بخوریم

انگار خدا بهشون عروسک داده تا باهاش خاله بازی کنن.ایشالا بچه بعدیشون جبران کنه و عدالتو برقرار کنه🤣🤣🤣🤣

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انگار خدا بهشون عروسک داده تا باهاش خاله بازی کنن.ایشالا بچه بعدیشون جبران کنه و عدالتو برقرار کنه🤣 ...

وای دقییییبقااااااا ...خدایا بچه های اونا خوش اخلاق خوش خوراک ساکت ...بچه من شروشلوع و گریههههه ای .بد خووووراااک.خدایا چرا 

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم 
من خودم بچگی لاغر بودم اما بزرگتر ک شدم چاق شدم الانم یخورده اضافه وزن دارم برعکس داداشام تپل بودن ا ...

کارت واکسنمو مامانم نشون داد بهم.افتضاح بودم.دوسالگی ده کیلو بودم.الان با کلی ورزش و رژیم شدم ۶۴ وگرنه خیلی چاق بودم.

وای دقییییبقااااااا ...خدایا بچه های اونا خوش اخلاق خوش خوراک ساکت ...بچه من شروشلوع و گریههههه ای . ...

از بس سر غذا خوردن اذیتمون میکنن حوصله ای نمیمونه که خوب باهاشون رفتار کنیم به خاطر همین باهامون لجبازی میکنن.ولی اگه خوب میخوردن ماهم مدام قربون صدقشون میرفتیم و بچه ها هم آروم تر بودن.

وای دقییییبقااااااا ...خدایا بچه های اونا خوش اخلاق خوش خوراک ساکت ...بچه من شروشلوع و گریههههه ای . ...

بچه من یعنی پدر خودمو شوهرمو مامان بابامو دراورد 6ماه اول...شب و روز گریه میکرد الانم ک با شیطونیا و غذا نخوردناش حرصمون میده

خدا همه بچه هارو صحیح و سالم نگه داره..

اعصابم خورده از دست شیرخوردنش پدرمونو دراورد تا یه شیری انتخابکرد بعدشم کلی هزینه تا سرشیشه انتخاب ...

من شیشه چیکو .اونت .بی بی لند خریدم و نخورد

خواهرم فیروز گرفت وشش ماهه دارن میمکن 

شربت اشتها اور خوب واسه نی نی سراغ دارید برام اسمشو بفرستید .دعاتون میکنم