2777
2789
عنوان

شیرخشک تا کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 108 پست
میم رو تو نی نی سایت تعریفشو شنیدم. ویل بیبی تاحالا نشنیدم.خوبه؟

دختر من میم اورنج و کلا از این مولتی ها که میخوره واسه معدش سنگینه بد غذا تر میشه.یه عالمه از این شربتا تو یخچال دارم.

یه نفس بیشتر فاصلمون نیست ........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خیلی سخته

به خدا روزی سه بار واسه دخترم و دوبارم واسه خودمون غذا میپزم خسته شدم.حلیم گندم با قلم براش میپزم انقد طول میکشه .ماهیچه رو اول میپزم بعد با آبش واسش کته میپزم.کلی هم باید وقت بزارم تو کوچه و حمومو حیاط تا بهش بدم بخوره.

یعنی مولتی نمیدی بهش؟

فقط آ د و پودر آهن فرامکس.فوق تخصص گوارش بهم گفت این مولتیا اکثرشون جنبه تجاری دارن و حتی تاثیر بدی هم رو بچه هایی که معده ضعیف دارن میزاره.بچه های چاق و خوش غذا رو چاق ترو خوش غذاتر میکنه.

به خدا روزی سه بار واسه دخترم و دوبارم واسه خودمون غذا میپزم خسته شدم.حلیم گندم با قلم براش میپزم ان ...

منم دقیقا همین کارارو میکنم و تو سینک ظرفشویی بهش غذا میدم تا بخوره ولی همه رو دفع میکنه نمیدونم چیکار کنم😟😧

من تاب بستیم وسط اتاق انواع اهنگا

منم یه مدت تو تاب بش میدادم تکراری شد .از شش ماهگی با آهنگ بهش شیر میدادم تا بخوره.که دیگه الان ورژنش رفته بالاتر با این چیزا جواب نمیده باید برم باغ وحشو آفریقا و اینا بهش غذا بدم.

منم دقیقا همین کارارو میکنم و تو سینک ظرفشویی بهش غذا میدم تا بخوره ولی همه رو دفع میکنه نمیدونم چیک ...

آفرین.دختر منم روزی که یکم خوب میخوره ۴ تا ۵ بار شکمش با حجم زیاد کار میکنه.

تا این بچه ها بزرگ بشن ما قشنگ پیر میشیم با اینهمه حرص خوردن و فکر و خیال😁😁

کاش بچه بعدیم این عقده غذا خوردن رو که این اولیا تو دلمون گذاشتنو برطرف کنن.😂😂

تو این تاپیک خیلی ناشکری کردیم .خدایا شکرت که بچه هامون سالمن.

کاش بچه بعدیم این عقده غذا خوردن رو که این اولیا تو دلمون گذاشتنو برطرف کنن.😂😂 تو این تاپیک خیلی ...

من خیلیا رو دیدم ک بچه های اولشون اذیتشون کردن اما بچه های بعدی جبران کردن براشون ان شاالله ماهم همینطور باشیم.

اره یخورده ناشکری بود...خدایا ببخش قصدمون فقط درد و دل بود همین