2777
2789
عنوان

کیا درس خوندن شاغل شدن بعد جدا شدن

171 بازدید | 18 پست

یکم از شرایطتون بگید.من میخوام سال اینده جداشم. فقط نمیدونم اخر خرداد ک مدرسه ها تموم شد دخترمو بردارم خونه رو ترک کنم یا وایسم ازمون بدم قبول بشم بعد برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگر میتونین صبر کنین آزمون قبول بشین که حداقل یه دغدغه کمتر بشه.

این روزها برام مثل جهنم میگذره... دوماهه به زور در حد سلام خداحافظ باهم حرف میزنیم مث خواهربرادر شدیم. چ جوری یکسال دیگه تحمل کنم😓😓

این روزها برام مثل جهنم میگذره... دوماهه به زور در حد سلام خداحافظ باهم حرف میزنیم مث خواهربرادر شدی ...

.

شرایط رو بسنجید اگر الان جدا بشین میتونین در آرامش درس بخونین خب جدا بشین. ولی اگر دردسر پول و تحمل خونه ی پدر و... میاد وسط یه کم صبر کنین. الان اقدام به طلاق کنید هم همسرتون بخواد اذیت کنه همون یک سال یا بیشتر طول میکشه.

.شرایط رو بسنجید اگر الان جدا بشین میتونین در آرامش درس بخونین خب جدا بشین. ولی اگر دردسر پول و تحمل ...

نه مسلما نمیتونم....خومه پدرم خرج خودشونو به زور میدن😓 باید بمونم یکم پول جمع کنم درسمو بخونم بعد جداشم .ولی اصلا ادم نقش بازی کردن نیستم نمیتونم واسه شوهرم نقش بازی کنم که همه چی اوکیه 😓

نه مسلما نمیتونم....خومه پدرم خرج خودشونو به زور میدن😓 باید بمونم یکم پول جمع کنم درسمو بخونم بعد ج ...

خب نقش بازی نکنین.فقط کاری به کار هم نداشته باشین که چالش بیشتر نشه. شغل که تکلیفش مشخص بشه راحتتر میتونین جدا شین.

خب نقش بازی نکنین.فقط کاری به کار هم نداشته باشین که چالش بیشتر نشه. شغل که تکلیفش مشخص بشه راحتتر م ...

مرسی عزیزم.شنبه وقت مشاوره گرفتم که شوهرم ببینه دارم تلاش میکنم واسه زندگی و علاقمند شدن به رابطه. چون جدیدا من ک رابطه رو قطع کردم اونم متقابلا میگه دیگه حق بیرون رفتن و درس خوندن نداری. حالا مجبورم یکم وابدم😓

مرسی عزیزم.شنبه وقت مشاوره گرفتم که شوهرم ببینه دارم تلاش میکنم واسه زندگی و علاقمند شدن به رابطه. چ ...

ساعتی که نیست درس بخونین.

پس انداز چقدر دارین؟ توی این مدت جدا از بخث آزمون پسانداز هم کنین

ساعتی که نیست درس بخونین. پس انداز چقدر دارین؟ توی این مدت جدا از بخث آزمون پسانداز هم کنین

پس امداز خاصی ندارم .چون تا حالا اصلا ب جدایی فکر نمیکردم. تازه دوماهه تصمیم گرفتم و میخام ازاین ب بعد ماهی 5 تومن 6تومن هرچقد دستم اومد بدم طلافروش طلای ابشده بخرم. الانم 20گرم طلا دارم .همین