2777
2789

سلام ، من ۲۶ سالمه ، مجردم، کارمند هم هستم، اینهمه سال برام خواستگار اومده ولی خب چون وضع مالیمون زیاد خوب نیست خواستگار های خوبی نداشتم، یک پسری رو میشناسم همکارمه البته رشته ش با من فرق داره ، من این پسرو خیلی مناسب میدونم ، چند باری سعی کردم به محل کارش رفتم و آمد داشته باشم، اما خب پسری نیست که اهل جلو آمدن باشه ، هر وقت که منو میبینه، از دور جوری که من متوجه نشدم چکم میکنه با نگاهش ولی خب ، این پسر یه نامادری داره که معلم من این خیلی زن بدی بود همش منو تحقیر میکرد ، الآنم احساس میکنم اون زن باعث شده که این پسر بمن فکر نکنه، بنظرتون چکار میتونم بکنم، پسره خیلی عاقله ، چند سال پیش که دانشجو بودم درخواست فالو میداد بهم چند بار ، اما خب من ندانسته رد کردم و. . . دلم میخواد بتونم کاری کنم نظرش عوض شه ولی تمام راه ها بسته ست انگار

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. نمازهای واجب رو بخونید و سپس از الله خالق حاجت بخواهید

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو بهش ریکوئست بده حالا

قبول نکرد...

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. نمازهای واجب رو بخونید و سپس از الله خالق حاجت بخواهید

یکساله من دارم دعا میکنم، انکار خدا بمن محل نمیده

اوه🥲 خب اگه اینجوره احتمالا خوشش نمیاد..کارت سخته🥲

ببین نمیدونم چی شده دقیقا ، فقط نگاهاش پر از تردیده، همش تردید ، شک، یه جوراییه

اگه دوست داشت باهات ارتباط داشته باشه درخواست فالوت رو قبول میکرد که یه راهی باشه سر صحبتو باهات باز کنه پس بیخیالش خودتو کوچیک نکن ان شاالله مورد مناسبی پیدا میشه برات

میشه لطفا برای خرید خونه دلخواهم و رونق کسب و کارم صلوات بفرستی اگر فرستادی بگو تا منم برات بفرستم دلت بی غم❤️

به جای این همه تلاش به خودت برس منظورم عمل نیست ها

به خود رسیدن یعنی بی حجاب شدن! من چادریم

یکساله من دارم دعا میکنم، انکار خدا بمن محل نمیده

بعد از نمازهای واجب یومیه هر روز دعا کنید. صبور باشید. منم چیزایی شده بخوام که تا الان با اون کیفیت نشده اما شاکرم چون خدا حکمت دارهدو میدونه صلاح من در چی هست و مهربونه

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم