2777
2789
عنوان

یهو سرد شد

269 بازدید | 31 پست

من نزدیک سه ماهه با یکی آشنا شدم و همه چی خوب بود تا قبل اینکه اینترنت و اینا مشکل پیدا کنه که خب طبیعی بود تو اون مدت فقط در حد چند بار تماس گرفتن بود اما از یه جا به بعد انگار کلا عوض شد پیامای یکی در میون نه خبری نه هیچی

خودش چند باری گفت یه اتفاقایی افتاده که نمیتونم بگم و درست میشه و فلان

اما از یه جا به بعد دیدم دیگه تلاش من فایده نداره خودش اصلا پیگیر نیست منم دیگه پیامی ندادم

ولی برام قابل هضم نیست یه ارتباطی اینطوری تموم بشه

الان نمیدونم من بهش زنگ بزنم و ازش برای رفتارش توجیح بخوام یا مثل الان که دیگه پیگیر نشدم ادامه بدم و بیخیال بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا مسئله ای بود توضیح میداد . این ترفند های تینیجری دیگه قدیمی شده. اگه الان کلا هیچی نگی باز زنگ میزنه و میگه مگه چی شده و فلان. یا کلا بلاکش کنید از همه جا و فراموشش کنید یا یه پیام بدین که دیگه وقت من رو تلف نکن اگر مایل نیستی این ارتباط رو ادامه بدیم ترجیح میدم بالغانه بگی ، یا هم از طرف خودتون تمومش کنید پیام بدین من نمی تونم وقتم رو تلف کنم سر یه سیچوئیشن شیپ و ترجیح میدم دیگه ارتباطی نداشته باشیم و بعدشم بلاک کنید یا حذف کنید شماره ش رو.

این یه رابطه چند ساله که نیست که بگیم بجنگید برای نگه داشتنش ، برای یه آدم سه ماهه فداکاری و درک زیاد به خرج ندید که ارزش خودتون میاد پایین. الان مثلا تو این دوره اون آقا باید خودشو به شما ثابت کنه نکه شما ادای زن زندگی دراری براش

پس درکش کنو بهش زنگ بزناون الان بهت احتیاج داره

واقعا. موندم بین زمین و هوا از یه طرف میگم شاید توقع داشته من درکش کنم از یه طرف میگم وقتی خودش نمیخواد و پیگیر نیست اصرار کنم فقط جفتمون و اذیت میکنم

اگه واقعا مسئله ای بود توضیح میداد . این ترفند های تینیجری دیگه قدیمی شده. اگه الان کلا هیچی نگی باز ...

به خواسته خودش که گفت بهم زنگ بزن بهش زنگ زدم و جالبه هر بار یا گفت کار دارم یا پیش خونوادمم نمیتونم حرف بزنم

حس میکنم دیگه فایده ای نداره این آدم شخصیت شو بهم نشون داد

شرایط منم مثل توعه

نزدیک ۱۴-۱۵ روزه ازش خبر ندارم

چندبار زنگ زدم گوشیش روشن بود ولی اون تماس نگرفت

حتی دفعه ی اخر گفت درحال مکالمه ولی بازم زنگ نزد بهم

منم دیگه زنگ نزدم و خبری نگرفتم ازش

با وجود اینکه دارم از نگرانی میمیرم و اخلاقمم میدونه که وقتی خبری ازش ندارم چقدر نگرانش میشم و حالم بد میشه

ولی اگر براش مهم بودم گوشیش و جواب میداد یا حداقل بعدش یه خبری از خودش میداد

شرایط منم مثل توعهنزدیک ۱۴-۱۵ روزه ازش خبر ندارمچندبار زنگ زدم گوشیش روشن بود ولی اون تماس نگرفتحتی ...

واقعا نمیدونم چرا اینطوری رفتار میکنن برای من خیلی عجیب بود یه آدم اینطوری عوض بشه کسی که توی طول روز دوساعت نمیتونست ازم بی خبر بمونه یهو اینجوری شه

به خواسته خودش که گفت بهم زنگ بزن بهش زنگ زدم و جالبه هر بار یا گفت کار دارم یا پیش خونوادمم نمیتونم ...

برای همین بنظر منم پرونده رو ببیندین که دیگه تو ذهنتون هم منتظرش نباشید و هم حد و مرز مشخصی کنید براش . فکر نکنه هر وقت دلش خواست بتونه زنگ بزنه هر وقتم دلش خواست فاصله بگیره. حق نداریم کسی رو مسخره خودمون کنیم.

تمومش کنید و ولش کنید کلی آدم اون بیرون هست که بخواد جوری که لیاقت دارید باهاتون رفتار کنه. شما چیکاره شین که باز، ناز پسر مردمم بکشید

واقعا. موندم بین زمین و هوا از یه طرف میگم شاید توقع داشته من درکش کنم از یه طرف میگم وقتی خودش نمیخ ...

تو زنگش بزن اگه دیدی چیز بدی گفت قطع کن

ولی دیگه خودخوری نمیکنی که کاش زنگ میزدم کاش کنارش میموندم

دلم تنگِ پرتقالِ من گلپرِ سبزه، قلبِ زارِ من🍊...
برای همین بنظر منم پرونده رو ببیندین که دیگه تو ذهنتون هم منتظرش نباشید و هم حد و مرز مشخصی کنید برا ...

منم با شما موافقم تجربه بهم ثابت کرده که اینجور رفتارا معنیش چیه طرف مایل به ادامه دادن نیست