2777
2789
عنوان

یهو سرد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 31 پست
نمیخوام مغرور بشه یا جوابمو نده حس کنه دنبالشم

ولی من حس میکنم حالش بد بوده

ببین بعضیا اینجورین

خوده من اخلاقم اینه وقتی حالم بده حتی با مهم ترین فرد زندگیمم حاضر نیستم حرف بزنم

دلم تنگِ پرتقالِ من گلپرِ سبزه، قلبِ زارِ من🍊...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با شما موافقم تجربه بهم ثابت کرده که اینجور رفتارا معنیش چیه طرف مایل به ادامه دادن نیست

چون میگید قبلا دو ساعتم بی خبر نمیتونسته باشه و الان اینجوری شاید دلبستگی اجتنابی داره که سبک سالمی نیست یا هم یکی دیگه پیدا شده . چون اگه واقعا مشکل داشت بهتون میگفت که همدردی و دلگرمی بگیره یا هم اگه حس میکرد در اون حد نزدیک نیستید هنوز ،مثل قبل بود و نمیزاشت شما با خبر شید

این که بدون توضیح فاصله بگیری و بعد باز نقش قربانی هم بگیری خیلی نابالغانه س .

شما هم فکردرستی میکنین عزیزم

ولی من حس میکنم حالش بد بودهببین بعضیا اینجورینخوده من اخلاقم اینه وقتی حالم بده حتی با مهم ترین فرد ...

منم وقتی اومد بعد یه مدت یه روز جوابشو ندادم چون ناراحت بودم هر موقع زنگ میزدم میگفت کار دارم بعداً زنگ میزنم و نمیزد بعد برداشت بهم گفت بهم ثابت شده که تو شرایط سخت چطوری رفتار میکنی

ولی من حس میکنم حالش بد بودهببین بعضیا اینجورینخوده من اخلاقم اینه وقتی حالم بده حتی با مهم ترین فرد ...

خب حداقل یک توضیحی میدید که من مشکلی برام پیش اومده و فعلا چند روز احتیاج به فضا دارم. به هر حال آدم وقتی میاد تو رابطه و داره وقت یک نفر رو میگیره باید مسئولیت پذیر و متعهد باشه و اونم وقت بزاره

منم وقتی اومد بعد یه مدت یه روز جوابشو ندادم چون ناراحت بودم هر موقع زنگ میزدم میگفت کار دارم بعداً ...

باهاش حرف بزن و ازش توضیح بخواه

ادمای بالغ اینجورین

غرور به خرج نده چون بیشتر از هرچیزی به خودت اسیب میزنه اگه صحبت کردی و باز ادامه داد رابطه رو تموم کن اقلا خیالت راحته تو تلاشتو کردی

خب حداقل یک توضیحی میدید که من مشکلی برام پیش اومده و فعلا چند روز احتیاج به فضا دارم. به هر حال آدم ...

بنظرم ما نباید انقدر دلمون بخواد رابطه دونفر کات بخوره

خب شاید طرف خیلی سختش بوده اوضاع رو نمیبینید؟

خب حداقل یک توضیحی میدید که من مشکلی برام پیش اومده و فعلا چند روز احتیاج به فضا دارم. به هر حال آدم ...

آخه من برام جالب بود که وقتی تماس میگرفتم مشغول کارهای روزمره بود بیرون بود بعد یعنی فقط نیاز داشته از من فاصله بگیره ؟ اونم اینطوری ؟ برای من اصلا قانع کننده نیست

منم وقتی اومد بعد یه مدت یه روز جوابشو ندادم چون ناراحت بودم هر موقع زنگ میزدم میگفت کار دارم بعداً ...

طلبکار هم درومد . ولش کن عزیزم با خودت بگو من خیلی برای استرس پسر مردم رو کشیدن خوشگلم. لیاقت من بهتره . و دیگه ولش کن

باهاش حرف بزن و ازش توضیح بخواهادمای بالغ اینجورینغرور به خرج نده چون بیشتر از هرچیزی به خودت اسیب م ...

میدونی از روابط قبل آسیب دیدم و الان قبل اینکه کسی بخواد طردم کنه ترجیح میدم خودم بیخیال بشم واقعا نمیدونم

میدونی از روابط قبل آسیب دیدم و الان قبل اینکه کسی بخواد طردم کنه ترجیح میدم خودم بیخیال بشم واقعا ن ...

درکت میکنم عزیزم

من حرفامو زدم بشین فکرکن و اگه دوسن داشتی یه فرصت بده

بنظرم ما نباید انقدر دلمون بخواد رابطه دونفر کات بخورهخب شاید طرف خیلی سختش بوده اوضاع رو نمیبینید؟

شما متوجه منظور من نمی شید عزیز. فکر کنم اصلا نخوندید که من یا استارتر چی گفتیم

طلبکار هم درومد . ولش کن عزیزم با خودت بگو من خیلی برای استرس پسر مردم رو کشیدن خوشگلم. لیاقت من بهت ...

آخه از هر لحاظی هم فکر میکنم سرتری نسبت بهم نداره یا تفاوتی نبوده که الان بخواد متوجه بشه و پشیمون شده باشه من از همون اول که این آدم داشت اونقدر توجه نشون میداد میدونستم یه چیزی درست نیست

واقعا نمیدونم چرا اینطوری رفتار میکنن برای من خیلی عجیب بود یه آدم اینطوری عوض بشه کسی که توی طول رو ...

اگر خیلی فکرت و مشغول کرده یه بار دیگه زنگ بزن که اونم نتونه بهونه بیاره و بگه وقتی لازمت داشتم نبودی و دست پیشو بگیره

ولی حقیقتا چیزی درست نمیشه

طبق تجربه ای که داشتم بعضی ادما وقتی خیلی بهشون توجه کنی و پیگیرشون بشی دورتر میشن

سه سال درگیر این ادم بود سه سال تو بدترین شرایط زندگیش کنارش بودم

ولی هر وقت مشکلی پیش میومد براش اولین نفری که حذف میشد من بودم

یه بار نشد اون نگران من بشه

یه بار نشد اون بشینه پای درد و دل و مشکلات من

هر چی زمان بیشتر گذشت

هر چی توجه من و بیشتر دید دور تر و سرد تر شد

واسه همینه که الان دارم از نگرانی میمیرم ولی حاضر نیستم حتی یه پیام بدم بهش

اون اگر دوست داشته باشه و اهمیت داشته باشی براش تو بی خبری نمیذارت