یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من آقا هستم ولی ببخشید معمولا این کارا رو خانوما واسه جلوگیری انجوم میدن در واقع بهتره خانوما این ...
چرا باید همه کارارو خانما انجام بدن
یکیشم مرد انجام بده خب
دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خب بعضی ازمردها فکرمی کنندمردکه شدندیعنی برتراز خانم ها هستن.
خیلی برترن جونه خودشون اگه به چشم برابری به هم نگاه کنن دنیا یه جور دیگه میشد
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
واقعا گل گفتی.هرچی مصیبت ودربدریه مال خانوم ها پس آقایون چی؟؟
والا هرماه یه مصیبت داریم هیچ بعدش بارداری، سقط، زایمان، بچه داری اونوقت میگیم برو لوله هاتو ببند میگه از مردونگی میافتم، مردونگی که تو خشتکه به درده کارد قصابی می خوره
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
قدرت دست مردهاست خانم ها هم نمی تونندبا مردها مقابله کنندتا برن حرف بزنندیه عده می زنندتوسرش.
همین مردان قدرتمند الافه یه زنن واسه نیازشون پس بهتره مثل وسیله بهمون نگاه نکنن
آخه ممکنه باعث خونریزی و عفونت بشه ولی احتمالش پایینه و اینکه مردا تحمل دردشون پایینه و حوصله هم ...
اخه این موجودات بی عرضه و کم توان چرا فکر میکنن قدرته برترن ولی من اطرافیانم (مردا) چن نفر انجام دادن خدارو شکر هنوز نمردن از درد