2777
2789
عنوان

وازکتومی

614 بازدید | 35 پست

دوستان کسی میدونه الان بیمارستانای تامین اجتماعی مثل میلاد یا جاهای دیگه شرایطشون برا وازکتومی چیه مثلا سن مرد یا اینکه چندتا بچه داشته باشه شرطه

راستش ما سه تا بچه داریم و دیگه نمیخوایم من میخوام همسرم قبل به دنیا اومدن سومی ببنده لوله هاشو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آقا هستم ولی ببخشید معمولا این کارا رو خانوما واسه جلوگیری انجوم میدن در واقع بهتره خانوما این ...

چرا نباید مردا این کارو بکنن چرا همه ی سختیها ماله زنهاس

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
من آقا هستم ولی ببخشید معمولا این کارا رو خانوما واسه جلوگیری انجوم میدن در واقع بهتره خانوما این ...

خانوما کلی نامه از پزشکی قانونی و دادگاه نیاز دارن برای این کار. دیکه کسی انجام نمیده.

برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم

با اجازه استارتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1776043/خب-حالا-اونایی-که-پدرشون-در-قید-حیاته-بیاین-از-کارای-بانمک-پدراتون-بگین-بیاین-تا

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....