2777
2789
عنوان

چرا تک فرزندی

146 بازدید | 23 پست

من یه پسر ۷ دارم که خیییلی دوست داره یه داداش یا آبجی داشته باشه اما حقیقتا تا پارسال میگفتم شاید اما الان میگم نه از یه طرف هم میگم بعدها شاید بگه در حقش ظلم کردیم شرایط مالی مون هم کارمند دیگه یه ماشین معمولی با یه خونه حقوق هم که میدونید دیگه با بانک شریک 🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعیت منم هست خیلی به بچه دوم فکر میکنم

دلم هم برای بچم میسوزه هی میگم اگه یکروز ما نباشیم بچم هیچکسو تو این دنیا نداره تنهای تنهاست

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

عزیزم برای داشتن چیزی گاهی اوقات باید چیزهایی را فدا کنید

مثلا بچه دوم سختی داره

حرص و حوش

سختی مالی

ولی خب تک فرزند خیلی سخته آدم فک میکنه ی خواهر یا برادرداشتع باشع ک موقع نیاز بیاد خیلی خوبه

بابام تک فرزند بود من تنهایی هاشو دیدم ما ۳ تا بچه ایم

اطرافم تک فرزندا خیلی اذیتن. حتی یکیشون دیدم برا بچه التماس مادرش کرده. طفلک بزرگ شده. کلاس پنجمه. از سالها پیش اسم برا خواهر خیالیش انتخاب کرده ولی مادره فقط قر و فرش براش مهمه. دلم براش می سوزه.

تک فرزندی شاید از یه جهاتی خوب باشه ولی خوب بچه ها اگه درست تربیت بشن خواهرو برادر خیلی از بهتر دوست و فامیل میشن

کانال خبر فوری سراسری تو ایتا توسط یه کارآفرین خودساخته ایجاد شده که مطالب جالبی داره تونستین یه سر بهش بزنید