2777
2789
عنوان

مامانم

431 بازدید | 26 پست

من دستمال رو برداشتم کمدم رو تمیز کنم دستمالهای آشپز خونه رو نبردم مال ظرفا رو بردم گفتم میشورم بعدش با تاید

آخه دستمال آشپزخونه اش خیلی کثیفه روانیه و بعد نمیشورشون با آب میشوره بوی لش میده

اونو بردم کارم تموم شد انداختم تو تاید

شروع شد که دختری میمون ایشالله یه بچه خدا عین خودت بده بری زیر تریلی خیر نبینی بسوزی تو آتیش میمون بدبخت و الانم هنوز داره غر میزنه پدرتو درمیارم به خاک سیاه میشونمتون اون رحم من میره دیگه عین خودتون خر میشن یه پدری ازتون دربیارم ببین وایسا

آنقدر داره دعام میکنه فحش میده خب الان مگه چکار کردم؟؟

من حس میکنم بعصی از این مادرایی که تو نی نی سایت وصفشون رو میخونم اول بچه اوردن حالا که بزرگ شده پشیمون شدن و به چشم هوو میبیننش !!!!!!!

هرکس زندگی خود را دارد و بهای زیستنش را میپردازد اما جای تاسف انجاست که برای هر خطای کوچک باید بارها و بارررررها تاوان داد !!!!!!گویا جناب سرنوشت همیشه دست طلبکاریش دراز است............

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب بهش بگو

بگو میخواستی یکم تمیز باشه ک دستمال ظرفاتو برندارم بعدم مادری که سر یه دستمال ۱۰-۱۵ تومنی با بچش اینجوری حرف میزنه و نفرینش میکنه حق نداره اسم خودشو بذاره مادر فردا ام برو براش ۵ تا دستمال بخر بذار جلوش برای خودتم بخر بگو اگر به دستمال برداشتم انقد فحشو بدو بی راه داشت دیگه اصلا توی مادر من نیستی

خب بهش بگو بگو میخواستی یکم تمیز باشه ک دستمال ظرفاتو برندارم بعدم مادری که سر یه دستمال ۱۰-۱۵ تومنی ...

یکبار بهش گفتم چرا تمیز نیست آشپزخونه دختر باورت نمیشه آشپزی نکرد و حسابی ناراحت شد فحش کشم کرد جرات دارم از این حرفا بزنم

بخدا دوبار آشپزی کردم غذام ازش بهتر شد دفعه بعد هولم داد پرتم کرد از آشپزخونه بیرون که من ۲۰ ساله دارم آشپزی میکنم توی بچه داری میای برا من فاز میگیری آشپز شدی و کلی دعوا

برو چند تا دستمال بخر بنداز جلوش بگو تویی که برای یک دانه دستمال بچتو نفرین میکنی دیگه مادر نیستی

چی بگم یه بقچه دستمال داره

میگه نمیخوام استفاده کنم

الانم باز غرغر را شروع شد خدا رحم کنه منو نزنه😭

چی بگم یه بقچه دستمال دارهمیگه نمیخوام استفاده کنم الانم باز غرغر را شروع شد خدا رحم کنه منو نزنه😭

برو بشور دستمالو بنداز جلوش بگو بیا اینم دستمالت

در روز های شیرین زندگیت فقط خدا و در روز های بد زندیگیت هم خدا را شکرگزار باش💙🫂

مامان منم اینجوریه اهمیت نده به شوخی بگیر نزار روت تاثیر بزاره

تاثیر ؟

دیگه دیره😭😭

افسردگی گرفتم

رفتم مشاور اول گفته دروغ گو آن رفتم پیش یکی دیگه هم همینو گفت زیر بار نمیره😭😭

تقصیر اون نیست دختر خوب ،مقصر پدرته،مادرت شدیدا از طرف پدرت کمبود محبت داره و داره سر تو خالی میکنه ...

نمیدونم 🤷♀️🤷♀️

ولی مامانم از اول بامن اینطوری بود بچه دختر دوست نداره کلا