2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 26 پست
تاثیر ؟دیگه دیره😭😭افسردگی گرفتم رفتم مشاور اول گفته دروغ گو آن رفتم پیش یکی دیگه هم همینو گفت زیر ...

میدونم چی میگی ببین این رفتاراش به خاطر آسیب ها و تروماهای خودشه تو خودتو ناراحت نکن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دستمال که خشک شد تا کن و بگذار روی کابینتها که ببینه و بعد دیگه خیلی سرسنگین رفتار کن تا خودش رو جمع کنه. دوباره حوصلشون که سر بره می بینند هیچکی مثل دختر واسشون همراه و گوش نمی سه. در نهایت هم این وضعیت رو قبول کن که دیگه خودت بیش از این آسیب نبینی. مامان تو هم اینطوریه دیگه. هرکس یه نعمتهایی بهش دادن. این موضوع رو یه بار بشین با خودت فکر کن و حل کن وگرنه تا ۱۰ سال دیگه هم این طرز فکر قربانی و زندگی به فنا رفته با افسردگی پیش میره و می گن خودش مریض بود و نه اشتباهات اونا رو کسی به روشن نمیاره. تو مسئول زندگی خودت هستی بهرحال. یا درست رو بخون ترجیحا به شهر دیگه با برو سرکار که دستت تو جیبت بره و محتاج ننه بابات نباشی و منت این هم کم شه.

آره باباهرکاری میکنه حتی بی احترامی هم میکنه هیچی نمیگه

ببین احتمالا تو خونه یه پدرش همچین الگویی بوده و اون رو داره بعد از ازدواج هم پیاده می کنه. احتمالا با برادراش یا پدرش مثل غنچه رفتار می کردم و همه وظیفه یک خدمت رسانی به اونا رو داشتن. دیگه چیزیه که تا این سن یاد گرفته و تو نمی تونی این نسل رو درست کنی. رو کنترل احساسات خودت فکر کن چون تنها چیزی که می تونی کنترل کنید هر

واکنش به وقایع دور و برنده نه خود وقایع.

بخدا انقدر بی انگیزه شدم نمیتونم ۲ خط درس بخونم😭

احمق نباش وگرنه ببخشید ببخشید ۳۰ سال دیگه میشی یه زن مشکل دار تو خونه مونده ای مثل مامانت که با دختر همین رفتار رو تکرار می کنیم.

ول کن مهم نباشه برات،دیگه زیاد تو دست و پاش نباش،اگه محصلی درستو بخون ،تمومم اگه کردی برو کار پیدا ک ...

میدونه آدم آرچیو میسوزه همش میگه خیلی شلوغکاری میکردی بچه بودی گفتم عیب نداره بزرگش میکنم آدم میشه بزرگت کردم اینطوری شدی یعنی چی یعنی میخواسته منو سر به نیست کنه؟

2790
2778
2791
2779
2792