2777
2789
عنوان

یه سوال

167 بازدید | 37 پست

شما همیشه برای رابطه لباس مخصوص میپوشین و به خودتون میرسین؟؟؟ من شوهرم تو رابطه هیچ وقت اول پیشقدم نمیشه ... یعنی انگار غیر از بار اول تاحالا پیشقدم نشده...اصلا من نرم سمتش اصلا سمتم نمیاد... بهشم میگم میگه من سرد نیستم ولی مردا نیاز به امادگی ندارن و زن ها باید اماده باشن هم از لحاظ روحی و اینا هم از لحاظ رسیدگی به خودشون.. برای همین انتظار داره همیشه من برم سمتش...

ولی جدا خسته شدم منم... جدا فکر میکنم شوهرم اصلا حس نداره...

گرمیجات و اینا هم امتحان کردم ربطی نداره...

البته ما هر دو دانشجوییم... شایدم تو غذاها کافور میریزن جدا😂

البته خب اگر بنا به این هم باشه دوتامون یک غذا رو میخوریم غیر این نیست که

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهرت برعکسه از لحاظ فیزیکی مردا بایذ آماذگی داشته باشن دست راستش رو سر شوهر من که ۲۴ ساعته در حالت آماده باش به سر میبره😂😂

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرت برعکسه از لحاظ فیزیکی مردا بایذ آماذگی داشته باشن دست راستش رو سر شوهر من که ۲۴ ساعته در حالت ...

😂دست راست شوهر تو باز رو سر من... اصلا بعد ازدواجم کلا فکرم درباره مردا عوض شد فکر میکردم اتفاقی که میفته اینه که میاد به من میگه من ناز میکنم ولی هعیییی شوهر نکو بگو کوه یخ

خب شاید غرور داره یا فکر می کنه بگه تو ردش می کنی

😅😂نه بابا... من به وضوح گرم ترم

ولی خب ادم خسته میشه دیگه مردی گفتن زنی گفتن...

احساس میکنم از اینکه من برم سمتش لذت میبره مرتیکه سادیسمی...

ولی خب بارها باهاشم صحبت کردم که گاهی هم تو بگو... اول کهنگی دلیل میاره بحث میکنه و شعر میخونه که زن باید بیاد دلبری کنه نه اینکه مرد درخواست کنه... تهشم که راضی میشه میگه باشه بعد میره تا صدسال اینده...

نمیگهععع

مال ما همیشه خودش امادگی داره کاریم نداره من آمادگی دارم یا ن ۹۰درصدم خودش پیشقدم میشه

هعی...کاش شوهر منم یکبار پیشقدم شه.. احساس حقارت میکنم...

میخوام از این به بعد دیگه نگم..

😂هرچند که اگر من نگم حکم خواهر برادر پیدا میکنیم ولی خب

😂دست راست شوهر تو باز رو سر من... اصلا بعد ازدواجم کلا فکرم درباره مردا عوض شد فکر میکردم اتفاقی که ...

عزیزم هر چیزی تعادلش خوبه واقعا من خودم آدم نسبتا گرمی هستم ولی شوهرم دیگه شورشو در اورده جرات ندارم تو خونه لباس باز بپوشم یا مثلا یه شوخی ای چیزی باهاش کنم 😂 حالا من فکر میکردم بعد از اینکه بچه دار شیم یه کم بهتر میشه ولی نشد الان پسرم یک سالشه و تازه باردارم هستم ولی اصلا تغییری نکرده والا ۴۱ سالشم هست فکر میکنم یه کمیش به ژنتیک بستگی داره

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778