2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 37 پست
هعی...کاش شوهر منم یکبار پیشقدم شه.. احساس حقارت میکنم... میخوام از این به بعد دیگه نگم.. 😂هرچند که ...

شوهر منم ی مدت تقریبا دوساله اینجوری بود اوایل ب روش میاوردم ولی ی بار ی حرفی زد بهم برخورد دیگه هیچوقت نگفتم خودش بعد از مدتی درست شد

ایشالا شوهر شماهم بهتر میشه

عزیزم هر چیزی تعادلش خوبه واقعا من خودم آدم نسبتا گرمی هستم ولی شوهرم دیگه شورشو در اورده جرات ندارم ...

بزار اینو بگم بهت... 😂باز من یکبار لباس پوشیدم لباس خواب نبود ولی چیزی از لباس خواب کم نداشت.. یک دو بندی بلند تا یکم زیر باسن... پوشیدم اومدم بخوابیم... خیلی راحت و ریلکس بالشت گذاشت خوابید...

اخه لباس خاصی بپوشم حس میکنم انگار اینجوریه که عه تو دلت میخواد پس بریم تو کارش... ولی من دلم میخواد خودش دلش بخواد. خودش درخواست کنه...

از اول ازدواجم تا الان یکبار مطرح نکرده... چمیدونم تو بگو شوخی غیر مستقیم. اخه سرد نیست... یعنی من مطرح میکنم استقبال میکنه... ولی انگار تا بهش نگی یادش نمیوفته نیازی هم وجود داره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر منم ی مدت تقریبا دوساله اینجوری بود اوایل ب روش میاوردم ولی ی بار ی حرفی زد بهم برخورد دیگه ه ...

دعا کن خواهر 🥲بلکه ماهم بیاییم مثل بقیه یکم ناز کنیم از گرمی شوهرمون گله کنیم

خب تو اگر نری چی میشه ؟ مشکل اینه تو میری اگر نمیرفتی مجبور میشد بیاد سمتت

دارم میگم که.. من تو بارداری ممنوعیت داشتم.. نم پس نمیده... یعنی متوجه میشم نیاز داره هااا... ولی مطرح نمیکنه . . . مهمم نیست چقدر بگذره...

شما فکر کن ما دوران عقد ارتباطی نداشتیم عروسی کردیم بعد مدت کمی باردار شدم دوباره رابطه نداشتیم تا چند وقت بعد زایمان! یعنی یک سال من عملا شوهرم داداشم بود

عزیزم من به شخصه احساس میکنم همسرت زیادی مغروره من خودم اگه درخواست کنم رابطه بهم نمیچسبه دوس دارم درخواست از طرف آقا باشه البته خوب خیلی محدودم پیش اومده که خودم رفتم سمتش برای تنوع یا برای اینکه بهش بفهمونم منم دوس دارم باهاش رابطه داشته باشم به نظرم اگه قبول میکنه یه س.ک.س تراپ برید یا اینکه باید انقدررررر پا رو دلت بذاری ببینی اصلا خودش میاد بالاخره یا نه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778