2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 63 پست
به نظرم اونم ناچاره بخدا حتما اونم چاره ای نداره

درسته عملش واقعا سخته

ولی خوب من سرماخوردگیش رو هم دیدم بخاطر یه آبریزش همه رو به صف میکنه در خدمتش

نباید از اول میرفتی عزیزم

ما مادرشوهرمون عمل میکنه دلش نمیخواد عروساش بفهمن

منم کلا قیدشونو زدم سالی دوبار ب زور میرم خونشون

من عمل کردم نیومدن عیادتم منم ازشون کینه داشتم با این کارشون فاتحه خودشونو خوندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین از همین الان جلوش وایستا.وگرنه خودت میمونی و یه کمر داغون و مادرشوهری که کلفت داشتن بهش مزه کرد ...

منم بخاطر همین میخوام برم

ولی شوهرم کوتاه نمیاد میگه باید خوب بشه

من چون دوستم دیدم چقدر سختش بود و خودمم کمر دردمبرات دعا میکنم اجر این خوبی هات بگیری و خودت هیچ وقت ...

مرسی عزیزم بابت دعای زیبات انشالله انعکاسش بهت برگرده

ایشون هم حق داره و لوس نمیکنه من شنیدم این عمل به شدت سنگین هست و رسیدگی خیلی خیلی زیاده میخواد ولی ...

شوهرم کوتاه نمیاد نه وگرنه اگر به خودم بود که پرستار میگرفتم براش

ایشون هم حق داره و لوس نمیکنه من شنیدم این عمل به شدت سنگین هست و رسیدگی خیلی خیلی زیاده میخواد ولی ...

بخدا من مامانم دستش رو جراحی کرد

با یه دست ظرفاشو میشست وقتی میرفتم خونش کاراش رو کنم هیچچچچچچ کاری نبود

غذا درست میکرد ، خونه رو جارو میزد

مامان من درد سست نبود

بخدا من مامانم دستش رو جراحی کرد با یه دست ظرفاشو میشست وقتی میرفتم خونش کاراش رو کنم هیچچچچچچ کاری ...

خب آدما متفاوت هستن عمل کمر واقعا خیلی سخت تره از کسانی که تجربه کردن شنیدم خیلی سخته بهترین کار همون پرستار بود مادر شوهرت هم خواسته پسراش از زناشون مایه گذاشتن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
شوهرم کوتاه نمیاد نه وگرنه اگر به خودم بود که پرستار میگرفتم براش

چرا علتش چیه؟بگو هم ما اذیت میشیم هم مادرت شرمنده و خجالت زده هست بلخره سخته عروس یا پسرش آدمو ببره دستشویی

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دستتون دردنکنه خدا عوضش رو بهتون بده ،آدما همیشه سختشون نیست بلاخره تموم میشهولی سعی کن بعد از یک ما ...

آره تصمیم دارم همین کار رو کنم

بعد از یک ماه دیگه روزی یکی دو ساعت میرم بعدش هم ماه رمضونه دیگه کلا نمیرم

بدن ها متفاوت هست عزیرم حتی زایمان ها هم متفاوت هست نمیدونم مادر شوهر ایشون لوس کرده خودشو یا نه چون ...

درسته صحبتتون

بدن با بدم متفاوته

ولی پیش ما خیلی حالش خوبه وقتی پسراش میان شروع میکنه

پسراش بخاطر پولش گفتن حتما ولی مادر شوهرت هم حق. داره ایشون گفته پرستار میخواد حق داره وقتی پسراش نم ...

مادرشوهرم خودش حقوق داره

پسراش از ترس پول نگفتن

بخاطر این گفتن که دلشون نمیاد مامانشون رو رها کنن