2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 63 پست

ایشون هم حق داره و لوس نمیکنه من شنیدم این عمل به شدت سنگین هست و رسیدگی خیلی خیلی زیاده میخواد ولی خب شما هم حق دارید سخته یرای اطرافیان مخصوصا دختر هم نداره هر دو به شدت حق دارید نمي تونید براش پرستار بگیرید حداقل یکم کاراش رو انجام بده هر روز هم نیاد چند روز در هفته بیاد که شما هم اذیت نشید

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

افررررین به عروسی که قهرهماشالله به سیاست و درایتش

بخدا این سیاست نیست برای هر کسی ممکنه پیش بیاد خاک بر سر اون پسرش که تو این موقیعت مادرش رو ول کرده حداقل زنش نمیاد کمک وظیفه ندارع عروس درست ولی پسرش که وظیفه داره یه پرستار بگیره برای مادرش

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
کارت قشنگه به نظر من ولی دیگه کافیه خودت بزن به کمر درد کم کم ساعت ها رو کم کن مثلا چند شاعت دیر تر ...

آره همین کار رو میکنم در هفته یک روز کامل میرم خونه ی مامانم

روز های فرد تا ساعت ۲ ظهر کلاسم نمیرم

ولی بعدش که میام قیافه های همشون اخم و تخمه که برام مهم نیست

من کاری به توقع اونا ندارم نمیتونم شوهرم رو قانع کنم که دیگه یه خورده کمرنگ تر بشیم

دوست من ۲ ماه پیش عمل کرد الان تا ۶ ماه نباید سنگینی برداره ولی الان گفت همه کاراش میتونه انجام بده ...

پدر من هم عمل کرد با اینکه سنش زیاده ولی سر ۲ هفته پاشد خودش دستشویی و اینامیرفت.

مادرشوهره خودش رو لوس کرده غذاش رو هم خوابیده میخوره.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
آره همین کار رو میکنم در هفته یک روز کامل میرم خونه ی مامانم روز های فرد تا ساعت ۲ ظهر کلاسم نمیرم و ...

نیاز نیست مستقیم بگی بگو که کمرم درد داره کلاس دارم بهانه جور کن هیچوقت قانع نمیشه بزار خودش بره

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

دستتون دردنکنه خدا عوضش رو بهتون بده ،آدما همیشه سختشون نیست بلاخره تموم میشه

ولی سعی کن بعد از یک ماه کمتر بری مثلا نصف روز اگر گفتن بگو کارام عقب مونده تو این مدت

به مرور کمترش کن تا هم ناراحتی پیش نیاد هم کارت بی اجر نشه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
وای اینطوری که کمر خودتم ازبین میره، به شوهرت بگو دیگه جون ندارم، برای خودش پرستار بگیرهپس فردا کمرت ...

روز اول مادرشوهرم گفت من پرستار میخوام که همه ی کارام رو کنه

پسراش نزاشتن

پدر من هم عمل کرد با اینکه سنش زیاده ولی سر ۲ هفته پاشد خودش دستشویی و اینامیرفت.مادرشوهره خودش رو ...

بدن ها متفاوت هست عزیرم حتی زایمان ها هم متفاوت هست نمیدونم مادر شوهر ایشون لوس کرده خودشو یا نه چون واقعا نمیشع قصاوت کرد چون یکی اینجوری یود پس ایشون دارن لوس بازی در میارن هر کسی آستانه تحمل دردش فرق داره بهتره پرستا بگیرن

تا پسرا سرکارن کمک کنید اومدن استراحت کنید اونا کاراشو کنن یا پرستار بگیرید شریکی چهار تا داداش

همین کار رو میکنیم ولی خوب اینکه آدم خونه ی خودش هم نیست واقعا زجر آورده

روز اول مادرشوهرم گفت من پرستار میخوام که همه ی کارام رو کنه پسراش نزاشتن

پسراش بخاطر پولش گفتن حتما ولی مادر شوهرت هم حق. داره ایشون گفته پرستار میخواد حق داره وقتی پسراش نمیزارن چیکار کنه نه بجه هاش بهش برسن نه پرستار بگیرن بعد همین جوری بمونه ؟خب بهترین کار همون پرستار هست

هیچوووووقت به خاطر مادر شوهر خودتو نابود نکن بهونه بیار بگو حالم خیلی بده

من بیشتر آشپزی میکنم و مهمون داری میکنم

چون جاریم دستپختش خوب نیست

و کارای مادرشوهرم رو اون انجام میده چون ماشالا جثه اش خیلی درشته

ولی همین که خونم نیستم و اینجا راحت نیستم از لحاظ روحی داغونم

همین کار رو میکنیم ولی خوب اینکه آدم خونه ی خودش هم نیست واقعا زجر آورده

خب به همسرت بگو چهار تا داداش پول بزارن پرستار بگیرن در طول روز یکی دوساعت سر بزنید بهش مامان اون دوتا نیست که فقط تا همینجا لطف کردید واقعا بحث ارث و میراث بشه مادر همست موقع مریضی میوفته گردن دو نفر

البته جکی چان منظورمه🤭😁