2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 63 پست
درسته صحبتتون بدن با بدم متفاوته ولی پیش ما خیلی حالش خوبه وقتی پسراش میان شروع میکنه

خب شاید چون پسراش براش پرستار نگرفتن میخواد بهشون بگه من کمک نیاز دارم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب به همسرت بگو چهار تا داداش پول بزارن پرستار بگیرن در طول روز یکی دوساعت سر بزنید بهش مامان اون دو ...

مادرشوهرم خودش حقوق بگیره و وضعش خوبه

پسراش دلشون نمیاد حس میکنن اگر پرستار بگیرن وظیفه یک فرزند بودنشون رو به جا نیاوردن

و ارث هاشون تقسیم شده و اتفاقا اون دوتایی که الان پیداشون نیست بیشتر ارث رو کشیدن و رفتن

بخاطر همین هم پیداشون نمیشه چون خجالت میکشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مادرشوهرم خودش حقوق داره پسراش از ترس پول نگفتن بخاطر این گفتن که دلشون نمیاد مامانشون رو رها کنن

مگه پرستار گرفتن به معنی رها کردنه؟خب شما هم اونجا باشید کمک کنید ولی کارای سنگین رو پرستار انجام بده نه شما اذیت بشید نه مادرش والله برای اونم حتما سخته که با عروس یا پسرش بره دست شویی من والله زایمان کردم مادرم کنارم بود با اینکه کارای شخصی اذیت بودم ولی اصلا نتونستم بزارم مادرم انجام بده خجالت میکشیدم همه رو به سختی هم شده خودم انجام میدادم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چرا علتش چیه؟بگو هم ما اذیت میشیم هم مادرت شرمنده و خجالت زده هست بلخره سخته عروس یا پسرش آدمو ببره ...

پسرا که نمیبرن معمولا من با جاریم میبریم

بیشتر هم بنده خدا جاریم

چون من وسواسم

پسرا که نمیبرن معمولا من با جاریم میبریم بیشتر هم بنده خدا جاریم چون من وسواسم

چه سخت حالا خوبه جاریت می تونه انجام بده من خودم به شخصه برام سخته راه حلش فقط پرستار هست چون هم شما حق دارید هم مادر شوهر

بله درسته توی توضیحات بعد از عمل هم اینا رو نوشته ولی نه اینکه جلوی ما خوب باشه جلوی پسراش لوسنه این ...

وایییییی باید با دو تا داداش دیگه هم صحبت کنید

۴ تاداداش براش پرستار بگیرید نباید اون دوتا هیچکاری نکنن

مگه حرومزاده هست اون داداشه چقدر بد ذاته ک زنش قهره خودشم نمیاد

چه سخت حالا خوبه جاریت می تونه انجام بده من خودم به شخصه برام سخته راه حلش فقط پرستار هست چون هم شما ...

دقیقا

من اینقدر وسواس دارم ، که کسی که میره سرویس تا ۳ ساعت بعدش نمیرم دستشویی تا هوای دستشویی عوض شه

شما و جاریت بگید خسته شدیم و به شوهرت و برادر شوهرت بگید زنگ بزنن ب بقیه داداش ها بگن پول بفرستن شما ...

جاریم اینقدر زرنگه و خانمه که گفته من تا آخرش هستم البته بیکارم هست ولی من دیگه کم آوردم و بیشتر از یک ماه نمیتونم بمونم چون خیلی از کار عقب افتادم باید برگردم به روتین زندگیم