سلام.همسر من خیلی زود عصبی میشه و خیلی زودعکس العمل نشون میده.چه تنها چه تو جمع.بهش هرچی میگم سریع ناراحت میشه و جوش میاره. مثلا با خانواده بودیم صبحش با دوستاش رفته بود استخر بهش گفتم عزیزم بلیط استخرروکی خرید؟همون جلوی خانوادم بهم گفت نپرس.مگه مرد به زن جواب میده.ساکت باش.بعدش هم قهر کرد.بخدا تنها بودمم میگفتم همبن رفتارش بود .بخدا من آرزو به دل موندم یکبار ناز منو بکشه.هروقت مشکلمو بهش میگم میگه توهم بدی توهم اشتباه داری.اصلا نمیپذیره همش قهر میکنه.سه سال ازدواج کردم از اولم همینجوری بود.بهش میگم مشکلاتمونو و میگم من ناراحت میشم از رفتارت میگه ناراحت میشی گمشو برو خونه بابات. منم بخاطر ابروی پدر مادرم نمیتونم طلاق بگیرم.چیکار کنم رفتاراش خستم کرده یکم صبور نیست
بهترین کار گفتن به بزرگای خانوادست ، تنها کاریه که میتونی بکنی ، چون بالاخره هم مادر شما هم مادر همسرتون هردو زن هستن و صد درصد توی زندگی شخصی خودشون هم مشکلاتی داشتن ، اگه رابطه شما با مادر همسرتون خوبه به نظرم با ایشون هم میتونید در میون بزارید ،
قیافه ات چه شکلیه ؟ قیافه ات رو عوض کن مدل مو چتری دم اسبی بزن ابرو بزرگ پهن خوب نیست ابرو نازک هم بده میان این دو خوبه مثل ابرو ترانه علیدوستی حالا این مدل مو رو امتحان کن مردا از زنان بد قیافه متنفرن
تو اونجورمشکلی داری منم یه جوری دیگه مشکل دارم که تو شهر غریب افتادم دوسه بار گوشیش دستم افتاده نگاه کردم چند تا عکس زن های بی ریخت بدقیافه تو گوشیش تو گالری حذف شده ها هستش میترسم چیزی بهش بگم داد بزنه سرم یا یه چیزی بگه ناراحتم کنه فقط واگذار کردم خدا جواب شوبده