2777
2789
عنوان

همسر عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 18 پست
قیافه ات چه شکلیه ؟ قیافه ات رو عوض کن مدل مو چتری دم اسبی بزن ابرو بزرگ پهن خوب نیست ابرو نازک هم ب ...

اصن بعضی وقتا فکر میکنم شماها از ماتریکس خارجین با اینجور جواب هاتون

باهات سرد شد کاپشن بپوش؛ منت نکش✨🤎

شوهر منم همینه فقط جلو جمع زیاد باهاش حرف نمیزنم تا نزنه تو ذوقم ولی تو خونه انگار لیلا ومجنونیم باهم انقد خوبیم وبیرون انگار منو نمیشناسه بااینکع با عشق ازدواج کردیم سنتی نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر یک بار همسرم همچین برخوردی تو جمع میکرد باهم چنان میشستمش دیگه از این غلطا نکنه.

مگه دوره ناصرالدین شاهه که مرد نباید به زن جواب پس بده کی همچین شکری خورده؟بله موظفه جواب بده به جهنم که قهر میکنه انقدر قهر کنه که جونش دربیاد حتی رفتار پسرای دبیرستانی هم این جوری نیست این اقا که حتی نمیتونه درست برخورد کنه غلط کد زن گرفت شما هم با طلاق گرفتن ابروی خانوادتون نمیره ابرویی که با طلاق بره همون بهتر که بره این چه مدل طرز فکریه

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.

اصن بعضی وقتا فکر میکنم شماها از ماتریکس خارجین با اینجور جواب هاتون

متاسفانه از مغزشون یکسری استفاده نمیکنن اینکه یک مرد شعور برخورد با همسرش رو نداره هیچ ربطی به ظاهر اون خانم نداره

تو زیباترین حزن من بودی عزیزترین زخمم بودی اینکه با افعال گذشته از تو یاد میکنم غم انگیز ترین شکل انقراض است که برگزیده ام و دردناک ترین قسمت این جنگ نابرابر این بود که هیچ وقت ندانستی دلم باماندن بود راه اما راه رفتن و نمیدانی چه رنجیست کشاندن تن خسته ای که خواهان ماندن بود...و پس از تو دل من برای ماندن هیچکس تقلا نکرد.