2777
2789

😂😂😂

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرت نمیگه مگه اینجا خونه باباته که هر غلطی خواسی بکنی؟!😂😂😂

بله دقیقا خیلی خوش خوارکم و اهل خوراکی میگه اینجا خونه بابات که نیست اینقدر خرج خوراکی میکنی پولم خراب میکنی😐

شوهرم باید منو همه جوره دوست داشته باشه

الان شوهرت بكه ميخوام برم فلانكارو كنم مثلا تتو بزنم تيپ خفن باشم قبول ميكني؟ حرفت غيرمنطقيه شوهرت جيزي رو كه ديده پسنديده كرفته الان اكه بخواي تغيير كني شايد خوشش نياد

الان شوهرت بكه ميخوام برم فلانكارو كنم مثلا تتو بزنم تيپ خفن باشم قبول ميكني؟ حرفت غيرمنطقيه شوهرت ج ...

چه ربطی داره با زایمانی هیکل آدم بهم میریزه یا ممکن کلی تغییر کنه بخاطر مریضی ، تصادف یا ...... پس شوهر آدم بگه دیگه نمیخوامش

چه ربطی داره با زایمانی هیکل آدم بهم میریزه یا ممکن کلی تغییر کنه بخاطر مریضی ، تصادف یا ...... پس ...

واي جرا مغلطه ميكني ربطش به زايمان جيه؟ شايد الان بخواي گونه بكاري ة هزار كار ديكه اون خوشش نياد تغييراتت رو بايد قبل ازدواج انجام مبدادي يكي همونجوري قبولت كنه

واي جرا مغلطه ميكني ربطش به زايمان جيه؟ شايد الان بخواي گونه بكاري ة هزار كار ديكه اون خوشش نياد تغي ...

ربطی اینه الان مثلا یکی دختره رو میبینم لاغره بدنش مثلا سفید میپسنده فردا بخاطر زایمان چاق شد یا بخاطر یک بیماری پوستش خراب شد باید بگه وای نهههه من تو رو نمیخوام

چه ربطی داره با زایمانی هیکل آدم بهم میریزه یا ممکن کلی تغییر کنه بخاطر مریضی ، تصادف یا ...... پس ...

واي جرا مغلطه ميكني ربطش به زايمان جيه؟ شايد الان بخواي گونه بكاري يا هزار كار ديكه اون خوشش نياد تغييراتت رو بايد قبل ازدواج انجام مبدادي يكي همونجوري قبولت كنه

ربطی اینه الان مثلا یکی دختره رو میبینم لاغره بدنش مثلا سفید میپسنده فردا بخاطر زایمان چاق شد یا بخ ...

نه ربطي نداره اون روند طبيعي زندكيه ولي عمل و هزار تا تزريق جزو روند طبيعي زندكي نيست