2777
2789
از کی شرو میشه این سه روز یکبار

از روز بعداز اولین آزمون جمع بندی قلمچی چند خرداد میشه؟

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
خب الان ک وقت ب اندازه کافی برای عمومی هست گلم بجای نشستن پاینی نی سایت بشین ی درس دینی بخون

والا فعلا تو چادرم از ترس زلزله. خانوادم اجازه نمیدن برم تو خونه منتظرم بخوابم بپرم تو خونه بخونم

تایپک ها مربوط به دونفر میباشد♥

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

معمولا ی ماه اینا قبل کنکور..زنگ بزن از نمایندگی بپرس قیمتشم میگن 

سه روز یبار ی طرحه ک خود دانش آموز اجراش میکنه قیمت چیو بپرسه؟

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
نه قلم چی هم سه روز یکبار داره

خب همون مال قلمچیه ولی خود دانش اموز اجراش میکنه ایده ش فقط برای قلمچیه

ن سه روز یکبارو خود قلم چی برگزار میکنه میری مثل جلسه کنکور کنکور میدی...هزینه داره ...ولی کمه ...

والا ما خودمون تو خونه با زرد اختصاصی اجرا کردیم پشتیبانم بهم گفت از فلان روز این کارو شروع کن توضیحشم کامل توی مقدمه کتاب زرد اختصاصی هست

تو قلمچی هم میگیرن ولی اکثرا خود دانش اموز اجرا میکنه

درستشم همونه ک خودت بگیری توی کتاب زرد اختصاصی هم اگه اشتباه نکنم نوشته

ایشالا همه ی کنکوریا به هدفشون برسن امید داشته باشید ک خدا بهترینا رو براتون رقم میزنه عاقبتتون بخیر❤

من سال اول خودم اجرا کردم سال دوم رفتم قلم چی... ولسه من ک خیلی مفید تر بود خیلی جدی تر گرفتمش باز ه ...

گلم کدوم شهر پزشکی میخونی شما؟