2777
2789

من کنکور دارم 

دو تا اتفاق خیلی بد هم تو‌ زندگیم افتاده که خیلی بابتشون حالم بده ولی حتما باید کنکور بدم و قبول شم 

لطفا برام. دعا کنید که یا مشکلم حل شه یا خدا ارومم کنه و بتونم خوب درس بخونم 😓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو با اقواممون مقایسه میکنن خیلییییییاااااا خیییییییلی

ب این چیزا فکر کنی فقط زندگیت تلخ میشه توی ی رشته ی معمولی هم میشه دکتری گرفت عضو هیئت علمی شد فقط مهم انگیزه ست تو تلاشتو بکن هنوزم وقت هست باقیشو ب خدا بسپار خودش ب بهترین میرسوندت

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
من کنکور دارم  دو تا اتفاق خیلی بد هم تو‌ زندگیم افتاده که خیلی بابتشون حالم بده ولی حتما باید ...

منم مشکل داشتم

امیدوارم مشکلت خیلی زود حل شه تا با خیال راحت کنکور بدی

چون میگذرد غمی نیست...
اره همونو کار میکنم

واقعا تاثیرگذاره من ۳دور خوندمش پارسال

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
من سوالات کنکور میزنم‌روزی یکی درصد گیری میکنم 

ی حای اینکار برو ۳ روز یکبار ‌..میدونین از روی چی میگم... من یه روز یکبارارو ک دادم قشنگ میدونستم تو کنکور هر درسو چند میزنم مثلا میدونستم ریاضی و فیزیکو بین ۴۰ تا ۵۰ میزنم حالا چ اسون باشه چ سخت...یا قشنگ دستم اومده بود ک از کدوم درس شروع کنم بزنم و واسه هر کدوم چقد وقت میخام... این چیزا مهم تر از چززین ک ب نظر میرسن 

عمومی نخوندم درست درمون😿زبانم ضعیف

خب الان ک وقت ب اندازه کافی برای عمومی هست گلم بجای نشستن پاینی نی سایت بشین ی درس دینی بخون