بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم میدونم چقدر اشتباه کردم ک از برنامه ازمون حدا شدم ولی دیره :'(((((
ببین الان دیگه تو فرصت پشیمونی نداری فقط سعی کن توی این مدت دوباره جدی شروع کنی حتی اگه رشته مورد علاقتم قبول نشدی حداقل رتبت خوب باشه که انگیزه داشته باشی برای سال بعد
همش ی ماه و نیم مونده دیگه توام راحت میشی ولی انقد ب پزشکی بها نده تو هررشته ای آدم میتونه موفق باشه اگرم دکتری خیلی برات مهمه خدای نکرده قبول نشدی برو دامپزشکی
یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
کسی همچین حرفی نزد .. من ترازارو میپرسم ک ب عنوان ی معیار بفهمم بچه ها در چ حدین... چن ساله تو مراکز مشاوره و انتخاب رشته هم بودم ی معیاری اومده دستم .. ولی ب شما هم پیشنهاد میکنم ۳ روزیکبار قلم چیو برین
عه فکر میکردم فقط اینجا سنجش ب بدترین حالت ممکن برگزار میشه😂😂
نه بابا همه جا اینجوریه چون جامعه اماریش پایینه سطح سوالاتشم از قلمچی خیلی پایین تره فقط یه امید واهی به ادم میده من اخرین رتبه کشوری ازمون قلمچیم خیلی شبیه رتبه کنکورم بود
يه کم راهنمایی میکنید؟ چیکار کنم بیشتر تو این مدت؟
کتاب زرد عمومی و اختصاصی کانونو حتما کار کن جوری ک کاملا بلدش باشی خیلی مهمه هم با تیپ سوالا آشنا میشی هم حداقل ۳۰درصد ب هردرست اضافه میشه تضمینی الان ک فرصت کمهبیشتراز اینکه ساعت مطالعه مهم باشه مهم اینه ک بدونی چی بخونی ک ازش نتیجه بگیری من میانگین درصدای اختصاصیم۵۰ بود
یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی